University of Applied Sciences
Kontakt   HR | EN
Agencija za znanost i visoko obrazovanje Certifikat za uspješno upravljanje kvalitetom ISO 9001:2008 Erasmus sveučilišna povelja Superbrands EFMD QUDAL
 
Vijesti
VERN' Uspješnice

Čestitamo – naš alumni Luka Đurić promaknut na mjesto savjetnika predsjednice Republike Hrvatske

VERN'ov alumni Luka Đurić promaknut je na poziciju savjetnika za nove medije i društvene mreže, predsjednice Republike Hrvatske Kolinde Grabar Kitarović.

Na višu je poziciju promaknut s dosadašnjeg mjesta glasnogovornika predsjednice Republike Hrvatske, a tu je dužnost obnašao od veljače 2015.

Kolega Đurić je u Ured predsjednice došao sa značajnim međunarodnim iskustvom u području gospodarstva, medija, politike i civilnog društva, koje je stekao kao zamjenik voditelja Ureda Zaklade Konrad Adenauer u Zagrebu, za područje Hrvatske i Slovenije.

Aktivno je angažiran i u radu „Zagrebačke inicijative“, gospodarskog think-tanka koji okuplja stručnjake iz gospodarstva, medija i politike.

Na VERN'u je diplomirao na preddiplomskom studiju Ekonomije poduzetništva, a studirao je i na specijalističkom diplomskom studiju Poduzetničkog menadžmenta. Praktično iskustvo stjecao je u Europskom parlamentu u Uredu tadašnje predsjednice Izaslanstva za Jugoistočnu Europu i predsjednice Savjeta VERN'a Doris Pack

Čestitamo našem kolegi na promaknuću!

 
Odjel za komunikacije
 
Datum objave: 31.8.2017.
 
Ključne riječi: Luka-Đurić, savjetnik-predsjednice-Republike-Hrvatske
 
Pošalji na: Pošalji na facebook Pošalji na twitter
 
Vezane novosti
 

na vrh