University of Applied Sciences
Kontakt   HR | EN
Agencija za znanost i visoko obrazovanje Certifikat za uspješno upravljanje kvalitetom ISO 9001:2008 Erasmus sveučilišna povelja Superbrands EFMD QUDAL
 
Vijesti
Studentsko natjecanje

Čestitamo – naš student Dino Juratovac pobjednik natječaja CROATIA zdravstvenog osiguranja

Student VERN'ovog preddiplomskog studija Odnosi s javnošću i studij medija, Dino Juratovac, pobjednik je prvog studentskog natječaja CROATIA zdravstvenog osiguranja, za „razvoj novog programa zdravstvenog osiguranja namijenjenog mladima i razvoj lifestyle programa dopunskog zdravstvenog osiguranja“.

Naš je Dino na natječaju za zadani projekt „Vrh“ osmislio najbolji marketinški miks i promotivne aktivnosti za taj proizvod, te je svojom kreativnošću i načinom razmišljanja nadigrao čak 11 timova koji su nastupili u finalu.

„Osmislio sam cjelokupnu nacionalnu kampanju i kreativnu strategiju. Zadatak mi je bio osmisliti kako će proizvod izgledati, koji će biti njegovi benefiti, kojoj će se publici obraćati i kojim komunikacijskim kanalima te koji će biti kanali distribucije“, izjavio nam je Dino.

Priznanje i nagradu za pobjednika natječaja u prostorijama CROATIA zdravstvenog osiguranja uručili su mu Dean Klemente Maletić, član Uprave CZO-a i VERN' alumni i prof. dr. sc. Vlatko Cvrtila, dekan VERN'a. Čestitali su mu i Damir Mihanović, predsjednik Uprave Croatia zdravstvenog osiguranja, direktorica, Marijana Hržić te Mirela Strakoš, voditeljica odsjeka za marketing.

Podsjetimo, studentski natječaj CROATIA zdravstvenog osiguranja bio je organiziran krajem prošle godine, a studenti su svoje projekte razvijali uz pomoć mentora, te ih u finalu prezentirali pred stručnom komisijom.

Dino, čestitamo!

 
Odjel za komunikacije
Autor fotografija: Petar Vučetić
 
Datum objave: 16.7.2015.
 
Galerija slika:
 
Ključne riječi: promocija, marketing, odnosi-s-javnošću, Odnosi-s-javnošću-i-studij-medija, Croatia-zdravstveno-osiguranje, Dino-Juratovac
 
Pošalji na: Pošalji na facebook Pošalji na twitter
 
Vezane novosti
 

na vrh