University of Applied Sciences
Kontakt   HR | EN
Agencija za znanost i visoko obrazovanje Certifikat za uspješno upravljanje kvalitetom ISO 9001:2008 Erasmus sveučilišna povelja Superbrands EFMD QUDAL
 
Vijesti
Vijeće Europe

Čestitamo – Student VERN'a Srđan Subotić ponovno izabran za člana Savjeta za mlade Vijeća Europe

VERN'ov student Srđan Subotić s preddiplomskog studija Odnosi s javnošću i studij medija ponovno je izabran za člana Savjeta za mlade Vijeća Europe.

Glavno je to savjetodavno tijelo Vijeća Europe za pitanja mladih, a svrha mu je osigurati razmjenu mišljenja i doprinos mladih građana procesima i raznim inicijativama vezanim uz njih. Osim što mladima omogućuje sudjelovanje i u drugim sferama Vijeća Europe, ovo je tijelo specifično po tome što propagira tzv. „co-management system“, odnosno sustav suupravljanja.

Reizbor našeg kolege održan je sredinom travnja u Bruxellesu, na sjednici Vijeća Europskog foruma mladih. Značajno je istaknuti da svi članovi ovog Savjeta po automatizmu postaju i članovi Odbora za mlade Vijeća Europe, gdje zajedno s predstavnicima svih 47 Vlada članica Vijeća Europe, ravnopravno sudjeluju u radu i odlučuju o temama vezanim uz mlade.

Više informacija o Vijeću Europe i radu Savjeta za mlade možete pronaći na službenim internetskim stranicama.

Čestitamo našem studentu!

 
Odjel za komunikacije
 
Datum objave: 28.4.2015.
 
Galerija slika:
 
Ključne riječi: Europska-unija, Odnosi-s-javnošću-i-studij-medija, Srđan-Subotić, Vijeće-Europskog-foruma-mladih, Savjet-za-mlade-Vijeća-Europe, VIjeće-Europe
 
Pošalji na: Pošalji na facebook Pošalji na twitter
 
Vezane novosti
 

na vrh