University of Applied Sciences
Kontakt   HR | EN
Agencija za znanost i visoko obrazovanje Certifikat za uspješno upravljanje kvalitetom ISO 9001:2008 Erasmus sveučilišna povelja Superbrands EFMD QUDAL
 
Vijesti
Priznanje

Čestitamo našoj profesorici Danijeli Unić, dobitnici nagrade „Tibor Tóth“ za 2014. godinu

Naša profesorica i voditeljica knjižnice, dr. sc. Danijela Unić dobitnica je nagrade „Tibor Tóth“ za 2014. godinu, za izuzetan doprinos na području informacijskih znanosti i djelatnosti.

Nagrada joj je uručena na svečanoj dodjeli, 19. studenoga u prostorijama Mađarskog kulturnog društva „Ady Endre“ u Zagrebu, a čestitali su joj mr. sc. Ivo Tokić, gđa Valerija Tóth i dr. sc. Josip Stipanov.

Nagradu „Tibor Tóth“ ustanovilo je Hrvatsko informacijsko i dokumentacijsko društvo u znak javnog priznanja, koje se dodjeljuje stručnjacima i znanstvenicima mlađe i srednje generacije za značajan doprinos na području informacijskih znanosti i djelatnosti.

Nagrada nosi naziv po mr. sc. Tiboru Tóthu, istaknutom hrvatskom informacijskom stručnjaku i znanstveniku, koji je svojim radom unaprijedio i promicao informacijske znanosti i djelatnosti na opću dobrobit naše zajednice.

Čestitamo profesorici Unić!

 
Odjel za komunikacije
 
Datum objave: 1.12.2014.
 
Galerija slika:
 
Ključne riječi: nagrada, priznanje, hrvatski-jezik, informacijske-znanosti, Danijela-Unić, nagrada-Tibor-Toth
 
Pošalji na: Pošalji na facebook Pošalji na twitter
 
Vezane novosti
 

na vrh