University of Applied Sciences
Kontakt   HR | EN
Agencija za znanost i visoko obrazovanje Certifikat za uspješno upravljanje kvalitetom ISO 9001:2008 Erasmus sveučilišna povelja Superbrands EFMD QUDAL
 
Vijesti
Socijalno poduzetništvo

Čestitamo prodekanici VERN'a Višnji Grozdanić na nagradi za promicatelja socijalnog poduzetništva

VERN'ova prodekanica za studije mr. sc. Višnja Grozdanić dobitnica je nagrade za promicanje socijalnog poduzetništva u 2012. godini. Naša je prodekanica nagrađena zbog višegodišnjeg davanja pune podrške podučavanju o socijalnom poduzetništvu u sklopu VERN'ovih kolegija.

Priznanje je primila na dodjeli nagrada za najbolje socijalno poduzetništvo, koje već drugu godinu zaredom provode udruga Slap i Ministarstvo rada i mirovinskog sustava, a nagradu joj je uručio ministar rada i mirovinskoga sustava Mirando Mrsić.

U kategoriji socijalno poduzetništvo godine, nagradu je osvojila udruga Roda (Roditelji u akciji), za proizvodnju zdravijih i jeftinijih, platnenih pelena za djecu, koje su iz poslovanja Udruge izdvojili u samostalni poduzetnički projekt. U kategoriji socijalnopoduzetnička ideja godine, nagrada je pripala Udruzi za mlade Alfa Albona iz Labina, čiji je cilj zgradu bivšeg učeničkog doma RIŠ prenamijeniti u "Zgradu društvenog poduzetništva".

Naša je prodekanica nagradu osvojila u vrlo jakoj konkurenciji u kategoriji promicatelja socijalnog poduzetništva.

"Prateći europske i svjetske trendove, na Veleučilištu VERN' smo vrlo rano uveli u nastavu i ovaj relativno novi vid poduzetništva. Razvijajući kod studenata svijest o njegovoj važnosti, nastojimo dati svoj doprinos i to je već vidljivo u malim pothvatima naših studenata. Još veći doprinos očekujemo po završetku izbornog kolegija koji će se baviti upravo socijalnim poduzetništvom i društvenim inovacijama. Zbog toga je ovo priznanje zapravo priznanje VERN'u i njegovim predavačima poduzetništva", naglasila je prodekanica Grozdanić prilikom preuzimanja priznanja.

Čestitamo našoj prodekanici na ovom priznanju!

 
Odjel za komunikacije
Autor fotografija: Ante Vekić
 
Datum objave: 22.3.2013.
 
Galerija slika:
 
Ključne riječi: VERN, Višnja-Grozdanić, socijalno-poduzetništvo, nagrada-za-socijalno-poduzetništvo-za-2012, nagrada-za-socijalno-poduzetništvo, prodekanica-VERNa-nagrađena-za-promicanje-socijalnog-poduzetništva, prodekanici-VERNa-nagrada-za-socijalno-poduzetništvo, Višnja-Grozdanić-socijalno-poduzetništvo, Grozdanić
 
Pošalji na: Pošalji na facebook Pošalji na twitter
 
Vezane novosti
 

na vrh