University of Applied Sciences
Kontakt   HR | EN
Agencija za znanost i visoko obrazovanje Certifikat za uspješno upravljanje kvalitetom ISO 9001:2008 Erasmus sveučilišna povelja Superbrands EFMD QUDAL
 
Vijesti
HUOJ

Čestitamo prof. Ivanu Tanti na izboru za potpredsjednika HUOJ-a i člana Upravnog odbora

Voditelj VERN'ovog diplomskog studija Upravljanje poslovnim komunikacijama, prof.dr.sc. Ivan Tanta je na izbornoj Skupštini Hrvatske udruge za odnose s javnošću imenovan potpredsjednikom Udruge i članom Upravnog odbora na mandat od dvije godine. Na funkciju potpredsjednika imenovan je na temelju najvećeg broja glasova i ukazanog povjerenja ostalih članova nakon imenovanja u Upravni odbor.

Prof. Tanta član je krovnog strukovnog udruženja još od njegova osnutka, od kada aktivno doprinosi razvoju i unaprjeđenju struke, te je po prvi puta imenovan na ovu funkciju. U okviru svojih ovlasti, naš će se profesor i kolega baviti obrazovanjem stručnjaka za odnose s javnošću, odnosno širenjem svijesti o potrebi cjeloživotnog obrazovanja među stručnjacima za odnose s javnošću, te strukovnom edukacijom studenata, budućih uspješnih praktičara u ovoj zahtjevnoj i dinamičnoj djelatnosti.

Na izbornoj Skupštini HUOJ-a za predsjednicu Udruge je izabrana Aleksandra Kolarić, direktorica korporativnih komunikacija i marketinga za PannonAdria regiju u Deloitte Advisory Services-u, dok je za predsjednicu Nadzornog odbora izabrana Dubravka Jusić, rukovoditeljica korporativnih komunikacija u Vipnetu i direktorica internih komunikacija A1 telekoma, a za predsjednicu Suda časti Dijana Kobas Dešković, direktorica agencije Spona komunikacije.

Uz prof. Tantu, članovima Upravnog odbora imenovani su Marina Halužan, glasnogovornica Ministarstva zaštite okoliša i prirode, Ana Smoljo Josić, starija savjetnica u agenciji Hauska & Partner i Andreja Barberić, stručna suradnica za Protokol i odnose s javnošću Grada Karlovca.

Čestitamo prof. Tanti na imenovanju!

 
Odjel za komunikacije
 
Datum objave: 14.5.2012.
 
Ključne riječi: VERN, Ivan-Tanta, HUOJ, VERN-Ivan-Tanta, Hrvatska-udruga-za-odnose-s-javnošću, Ivan-Tanta-imenovan-potpredsjednikom-Hrvatske-udruge-za-odnose-s-javnošću, Ivan-Tanta-imenovan-članom-Upravnog-odbora-Hrvatske-udruge-za-odnose-s-javnošću
 
Pošalji na: Pošalji na facebook Pošalji na twitter
 
Vezane novosti
 

na vrh