University of Applied Sciences
Kontakt   HR | EN
Agencija za znanost i visoko obrazovanje Certifikat za uspješno upravljanje kvalitetom ISO 9001:2008 Erasmus sveučilišna povelja Superbrands EFMD QUDAL
 
Vijesti
Karijere naših predavača

Čestitamo prof. Jadranki Ivanković na imenovanju članicom Uprave Podravke

Na sjednici Nadzornog odbora Podravke d.d., koja je održana 24. veljače, viša predavačica na VERN'u dr. sc. Jadranka Ivanković imenovana je članicom Uprave Podravke.

Prof. Ivanković poslovno je vezana uz Podravku već više od 20 godina. Od 1993. radila je kao propagandist – koncepcioner, a 1995. godine postaje direktorica Službe za unapređenje prodaje inozemnih tržišta. Godine 1997. postaje član Tima za restrukturiranje Podravke za profitabilan rast, a iste je godine imenovana i direktoricom marketinga Podravke. Od 1998. godine radila je na poslovima samostalnog planera – analitičara, a 1999. postaje lider Tima za strateške projekte. Godinu dana kasnije imenovana je članicom Uprave za financije Podravkinog poduzeća u Sloveniji, a 2001. preuzima funkciju izvršne direktorice Strateške poslovne jedinice slatki program. Tri godine kasnije (2004.) imenovana je asistenticom predsjednika Uprave Podravke.

Od 2009. godine predaje kao predavač na VERN'ovoj katedri Ekonomije i marketinga, a 2010. postaje i viši predavač na Veleučilištu VERN'.

Uz prof. Ivanković, u Upravu Podravke imenovani su i Zvonimir Mršić (predsjednik Uprave), te Olivija Jakupec, Jorn Pedersen i Miroslav Klepač (članovi Uprave).

Čestitamo prof. Jadranki Ivanković na imenovanju!

 
Odjel za komunikacije
Autor fotografija: Petar Vučetić
 
Datum objave: 5.3.2012.
 
Ključne riječi: VERN, Jadranka-Ivanković, profesorica-verna-u-Upravi-Podravke, Jadranka-Ivankovic-u-Upravi-Podravke
 
Pošalji na: Pošalji na facebook Pošalji na twitter
 
Vezane novosti
 

na vrh