University of Applied Sciences
Kontakt   HR | EN
Agencija za znanost i visoko obrazovanje Certifikat za uspješno upravljanje kvalitetom ISO 9001:2008 Erasmus sveučilišna povelja Superbrands EFMD QUDAL
 
Vijesti
47. Međunarodni festival turističkog filma

Čestitamo profesorici Amelii Tomašević na posebnoj nagradi za karijeru u turizmu

Dugogodišnja profesorica na studiju Turizma, direktorica Turističke zajednice Grada Zagreba, dr. sc. Amelia Tomašević je na 47. Međunarodnom festivali turističkog filma u Italiji, primila posebnu nagradu za izvanredna postignuća tijekom profesionalne karijere u turizmu.

Gospođa Tomašević godinama je istaknuta djelatnica u brojnim turističkim institucijama, dugogodišnja članica i jedna od osnivačica Hrvatske udruge za odnose s javnošću, te predavačica na stručnim studijima i seminarima.

Također, koautorica je priručnika "Briga o gostu", alata za cjeloživotno obrazovanje u turizmu i ugostiteljstvu, koji je razvijen u sklopu projekta British Council-a, Skills for Employability. Izdavanje priručnika su poduprli Ministarstvo turizma i Hrvatska udruga poslodavaca, a namijenjen je svim zaposlenicima u turističkom sektoru, te posebno sezonskim djelatnicima u turizmu.

Čestitamo gospođi Tomašević na priznanju!

 
Odjel za komunikacije
Autor fotografija: http://www.sinequanon.it
 
Datum objave: 10.7.2011.
 
Ključne riječi: Amelia-Tomašević, priznanje, Međunarodni-festival-turističkog-filma
 
Pošalji na: Pošalji na facebook Pošalji na twitter
 
Vezane novosti
 

na vrh