University of Applied Sciences
Kontakt   HR | EN
Agencija za znanost i visoko obrazovanje Certifikat za uspješno upravljanje kvalitetom ISO 9001:2008 Erasmus sveučilišna povelja Superbrands EFMD QUDAL
 
Vijesti
Edukacija i karijera

Prijave za studentski Management Consulting Club A.T. Kearneya otvorene do 8. ožujka

Nakon što je u siječnju ove godine na VERN'u predstavila svoj studentski consulting klub, jedna od vodećih međunarodnih management consulting kuća A.T. Kearney, s kojom VERN'  uspješno surađuje, za studente je otvorila

PRIJAVE ZA STUDENTSKI
MANAGEMENT CONSULTING CLUB
.

A.T. Kearney će u svoj studentski klub u prvom krugu primiti 50 studenata s različitih fakulteta, koji će zatim biti uključeni u edukacijski i selekcijski proces, s ciljem stjecanja znanja iz područja consultinga, te odrađivanja stručne prakse i eventualnog kasnijeg zapošljavanja u ovoj konzultantskoj kući. Dio edukativnog programa u vidu predavanja/radionica održavat će se i na VERN'u.

Prijaviti se mogu svi aktivni studenti prijediplomskih i diplomskih studija i alumniji VERN'a, a prijave su otvorene do petka 8. ožujka 2013. Studenti i alumniji koji žele aplicirati, trebaju poslati svoj životopis i motivacijsko pismo, na engleskom jeziku, na email adresu Ivane Vrhovski, voditeljice VERN'ovog Odjela za ljudske resurse (ivana.vrhovski@vern.hr).

Više informacija o prijavama pročitajte OVDJE ili na Facebook stranici A.T. Kearneya.

Management Consulting Club je program namijenjen studentima i alumnijima, koji ih priprema za uspješno obavljanje stručne prakse i zapošljavanje u consulting kući A.T. Kearney. U okviru programa im se pruža prilika za sudjelovanje na stručnim predavanjima, praktičnim radionicama i suradnju na stvarnim projektima pomoći zajednici i gospodarstvu.

 
Odjel za komunikacije
 
Datum objave: 4.3.2013.
 
Galerija slika:
 
Ključne riječi: VERN, A-T-Kearney, VERN-i-A-T-Kearney, Management-Consulting-Club-za-studente
 
Pošalji na: Pošalji na facebook Pošalji na twitter
 
Vezane novosti
 

na vrh