University of Applied Sciences
Kontakt   HR | EN
Agencija za znanost i visoko obrazovanje Certifikat za uspješno upravljanje kvalitetom ISO 9001:2008 Erasmus sveučilišna povelja Superbrands EFMD QUDAL
 
Vijesti
Okrugli stol u Bruxellesu: CROATIA – NEXT EU MEMBER

Dekan Radman na panelu o poduzetničkom obrazovanju

U organizaciji ureda Hrvatske gospodarske komore u Bruxellesu, u Europskom parlamentu održan je okrugli stol na temu 'Croatia – Next EU Member'. Na okruglom stolu predavanje je održao Goran Radman, dekan Veleučilišta VERN', dok je u radu okruglog stola sudjelovao i Ivo Ivančić, izvršni direktor za komunikacije VERN'a.

Dekan Radman govorio je na panelu o poduzetničkom obrazovanju, kojim je predsjedao Hannes Swoboda, izvjestitelj Europskog parlamenta za Hrvatsku, te na kojem je sudjelovala i Efka Heder, direktorica Centra za poduzetničko obrazovanje.

Panelom o sektoru turizma i transporta pak, predsjedao je Gunnar Hoekmark, zastupnik Europskog parlamenta. Među govornicima na tom panelu, nastupila je i dr. sc. Sandra Čorak, ravnateljica Instituta za turizam i profesorica na Zagrebačkoj školi za menadžment, članici Grupe VERN'.

Uz dr. sc. Čorak, na panelu su govorili i Bojan Hlača, direktor Luke Rijeka te Zsolt Palmai, direktor briselskog ureda organizacije South Transdanubian Region.

Na okruglom stolu okupilo se više od 100 sudionika, zastupnika i službenika Europskog parlamenta, predstavnika poslovne zajednice iz Hrvatske, regije i Bruxellesa te hrvatski mediji, akreditirani u Bruxellesu.

Za vrijeme svog boravka u Bruxellesu, Radman i Ivančić su se, između ostalog, susreli i s Hannesom Swobodom, Brankom Baričevićem, šefom Misije RH pri EU, Andrejom Plenkovićem, novoimenovanim državnim tajnikom za EU u Ministarstvu vanjskih poslova i europskih integracija RH te Doris Pack, predsjednicom Odbora za obrazovanje i kulturu Europskog parlamenta.

 
Odjel za komunikacije
 
Datum objave: 15.6.2010.
 
Galerija slika:
 
Ključne riječi: obrazovanje, poduzetnistvo, goran-radman, bruxelles
 
Pošalji na: Pošalji na facebook Pošalji na twitter
 
Vezane novosti
 

na vrh