University of Applied Sciences
Kontakt   HR | EN
Agencija za znanost i visoko obrazovanje Certifikat za uspješno upravljanje kvalitetom ISO 9001:2008 Erasmus sveučilišna povelja Superbrands EFMD QUDAL
 
Vijesti
Startup Akademija

Dodijeljeni certifikati polaznicima Software Startup Akademije Microsofta i VERN'a

Na Veleučilištu VERN' danas je održana dodjela certifikata polaznicima akademije za mlade softverske tvrtke, Software Startup Academy, edukativnog  programa kojeg su zajednički provodili Microsoft Hrvatska i VERN'.

Studenti s raznih fakulteta su u sklopu akademije usvojili dodatna tehnološka i poduzetnička znanja i vještine koje će im koristiti za razvoj njihovih tehnoloških projekata. Stručna znanja iz područja poduzetništva prenosili su im naši profesori na biznis radionicama koje su se održavale na VERN'u, a tehnološka znanja, IT stručnjaci na radionicama u Microsoftu.

Certifikate Software Startup Akademije na VERN'u je primilo 54 studenata, mladih poduzetnika, a program Akademije se osim u Zagrebu, održavao i u Microsoftovim regionalnim centrima u Osijeku, Varaždinu i Splitu u suradnji s regionalnim partnerima. Polaznici će svoje završne projekte prezentirati na lokalnom finalu Microsoftovog studentskog natjecanja Imagine Cup, a pet najboljih timova dobit će priliku prezentirati svoje projekte pred stručnim žirijem na Microsoft WinDays13 konferenciji.

Čestitamo svim polaznicima i želimo im puno uspjeha u razvoju projekata.

 
Odjel za komunikacije
Autor fotografija: Petar Vučetić
 
Datum objave: 28.3.2013.
 
Galerija slika:
 
Ključne riječi: VERN, poduzetnistvo, startup-tvrtke, Software-Startup-Academy, Akademija-za-mlade-softverske-tvrtke, Microsoft-Hrvatska, dodijeljeni-certifikati-polaznicima-Software-Startup-Akademije, tehnološki-projekti, startup-ideje, startup-akademija
 
Pošalji na: Pošalji na facebook Pošalji na twitter
 
Vezane novosti
 

na vrh