University of Applied Sciences
Kontakt   HR | EN
Agencija za znanost i visoko obrazovanje Certifikat za uspješno upravljanje kvalitetom ISO 9001:2008 Erasmus sveučilišna povelja Superbrands EFMD QUDAL
 
Vijesti
Međunarodni certifikat

Jutarnji list: Kvaliteta studiranja na VERN'u potvrđena i međunarodnim ESG Certifikatom

Samo je 11 visokih učilišta u Hrvatskoj zadovoljilo europske standarde kvalitete u obrazovanju i steklo prestižni ESG certifikat, a među njima i Veleučilište VERN'.

ESG Certifikat (Standards and Guidelines for Quality Assurance in European Higher Education Area) dodjeljuje se za učinkovit, razvijen i funkcionalno ustrojen sustav osiguranja kvalitete u obrazovanju, temeljen na Standardima i smjernicama za osiguravanje kvalitete u europskom prostoru visokog obrazovanja, a u Hrvatskoj ga dodjeljuje Agencija za znanosti i visoko obrazovanje.

Više informacija o dobitnicima ESC Certifikata u Hrvatskoj  i komentar dekana VERN'a prof. dr. sc. Vlatka Cvrtile pročitajte u današnjem Jutarnjem listu, klikom na fotografiju.

 

 
Odjel za komunikacije
Autor fotografija: Jutarnji list
 
Datum objave: 27.7.2014.
 
Ključne riječi: VERN-kvaliteta, ESG, međunarodni-ESG-certifikat, ESG-Certifikat, kvaliteta-u-obrazovanju, kvaliteta-u-visokom-obrazovanju
 
Pošalji na: Pošalji na facebook Pošalji na twitter
 
Vezane novosti
 

na vrh