University of Applied Sciences
Kontakt   HR | EN
Agencija za znanost i visoko obrazovanje Certifikat za uspješno upravljanje kvalitetom ISO 9001:2008 Erasmus sveučilišna povelja Superbrands EFMD QUDAL
 
Vijesti
Sveučilišno prvenstvo grada Zagreba

Košarkaši VERN'a startali pobjedom, a naš eSports tim osvojio broncu u igri Hearthstone

Nakon gotovo dva mjeseca stanke, košarkaši VERN'a ovog su vikenda nastavili natjecanje na Sveučilišnom prvenstvu grada Zagreba. U utakmici 7. kola naši su dečki slavili protiv momčadi Filozofskog fakulteta rezultatom 60:58, te su uz 100 postotni učinak zadržali prvo mjesto na tablici 1. lige.

U našoj se ekipi posebno istaknuo Luka Jakić s postignutih 27 poena te Juraj Čičko sa 6 ubačenih trica. U idućem kolu, 18. ožujka, naše očekuje susret s momčadi Pravnog fakulteta, petoplasiranima na tablici.

Ovoga vikenda je slavio i VERN'ov eSports tim, čiji je kapetan Luka Črneli u igri Hearthstone – Heroes of Warcracf osvojio broncu za VERN', pobjedom od 3:0 nad ekipom Pravnog fakulteta.

Dodajmo za kraj kako je u proteklom razdoblju VERN'ova futsal ekipa na Sveučilišnom prvenstvu grada Zagreba upisala još dvije pobjede – u 6. kolu su slavili protiv momčadi Prehrambeno biotehnološkog fakulteta 6:1, a u 7. kolu protiv momčadi Agronomskog fakulteta 5:2.

 
Odjel za komunikacije
 
Datum objave: 6.3.2018.
 
Ključne riječi: vern-sport, vern-košarka, VERN-Futsal, Sveučilišno-prvenstvo-grada-Zagreba-2018, VERN-eSport
 
Pošalji na: Pošalji na facebook Pošalji na twitter
 
Vezane novosti
 

na vrh