University of Applied Sciences
Kontakt   HR | EN
Agencija za znanost i visoko obrazovanje Certifikat za uspješno upravljanje kvalitetom ISO 9001:2008 Erasmus sveučilišna povelja Superbrands EFMD QUDAL
 
Vijesti
Prepoznavanje talenata

Međunarodna konzultantska kuća A.T. Kearney na VERN'u održala workshop za naše studente

Jedna od vodećih međunarodnih consulting kuća A.T. Kearney na VERN'u je održala prezentaciju svog programa za zapošljavanje pripravnika, u sklopu čega je održan i workshop za studente s naših studija. Predstavnici A.T. Kearneya studente su upoznali s poviješću i radom svoje tvrtke, poslovnim životom konzultanata i mogućnostima za zapošljavanje u njihovoj tvrtki – u vidu stručne prakse ili stalnog zaposlenja.

Najveći dio radionice odnosio se na praktično rješavanja poslovnih slučajeva, koje su studenti rješavali u timovima, uz asistenciju predavača, profesionalnih konzultanata. Tijekom trosatnog workshopa studenti su od predstavnika A.T. Kearneya naučili kako pristupiti rješavanju poslovnog problema, kako filtrirati i strukturirati dobivene informacije, te pronaći najbolje rješenja i prezentirati ga klijentu.

Suradnja između konzultantske kuće A.T. Kearney i Veleučilišta VERN' temelji se na podudarnosti akademskih i poslovnih ciljeva obiju institucija, na području obrazovanja i profesionalnog razvoja studenata, unaprjeđenja studijskih programa, cjeloživotnog obrazovanja, istraživanja i razvoja, te stručnih skupova i izdavaštva.

 
Odjel za komunikacije
 
Datum objave: 2.4.2012.
 
Galerija slika:
 
Ključne riječi: VERN, A-T-Kearney, A-T-Kearney-workshop, workshop-za-vernove-studente
 
Pošalji na: Pošalji na facebook Pošalji na twitter
 
Vezane novosti
 

na vrh