University of Applied Sciences
Kontakt   HR | EN
Agencija za znanost i visoko obrazovanje Certifikat za uspješno upravljanje kvalitetom ISO 9001:2008 Erasmus sveučilišna povelja Superbrands EFMD QUDAL
 
Vijesti
Studenti o studentima

Mojfaks.com: Studenti uklanjaju stereotipe o njihovim fakultetima

Studentski portal Mojfaks.com objavio je zanimljiva svjedočanstva studenata o stereotipima koje drugi imaju prema njihovim fakultetima.

Jedan od sudionika ove novinske ankete bio je i VERN'ov alumni, čiju izjavu prenosimo u cijelosti. 

„Neki će se možda sarkastično nasmijati na ovo što ću napisati, ali istina je – najveća zabluda o mom fakultetu jest da tamo studenti ništa ne uče i ne rade i da je za završavanje fakulteta dovoljno samo platiti. Vjerovali ili ne, to tako uopće ne funkcionira. Iako možda ne moramo učiti iz debelih knjižurina i pamtiti hrpu nebitnih informacija jer profesor, eto, inzistira na tome, i mi učimo i polažemo ispite, odrađujemo prakse i u dosta slučajeva odmah s faksa možemo izaći na tržište rada upravo zbog te prakse i mogućnosti upoznavanja hrpe stručnjaka iz određenih područja i to u opuštenijoj atmosferi“, bivši student Veleučilišta VERN'.

Zanimljiva svjedočanstva i ostalih studenata o predrasudama prema njihovim fakultetima, možete pročitati u cijelom članku, klikom na fotografiju. 

 
Odjel za komunikacije
 
Datum objave: 1.6.2018.
 
Ključne riječi: studentske-zablude
 
Pošalji na: Pošalji na facebook Pošalji na twitter
 

na vrh