University of Applied Sciences
Kontakt   HR | EN
Agencija za znanost i visoko obrazovanje Certifikat za uspješno upravljanje kvalitetom ISO 9001:2008 Erasmus sveučilišna povelja Superbrands EFMD QUDAL
 
Vijesti
Istraživanje i razvoj

Na 2. "Znanstvenom četvrtku" na VERN'u izlagale kolegice I. Miljković Krečar i G. Ćorić

Na VERN'u je 4. srpnja održan drugi "Znanstveni četvrtak", neformalno okupljanje profesora i studenata s ciljem predstavljanja rezultata njihovog individualnog ili grupnog znanstveno istraživačkog rada.

Kolegama iz akademske zajednice radove su predstavili dr. sc. Irena Miljković Krečar, predstojnica Katedre psihologije i komunikacija i mr. sc. Gordana Ćorić, zamjenica voditelja prijediplomskog studija Ekonomija poduzetništva.

Kolegica Miljković Krečar predstavila je svoju doktorsku disertaciju "Predviđanje poduzetničkog ponašanja u okviru Bandurine teorije samoefikasnosti", dok je kolegica Ćorić prezentirala rad pod nazivom "Dynamic entrepreneurship – generator of sustainable economic growth and competitiveness", koji je izradila u koautorstvu s kolegama Viljemom Psenicnyem (Slovenija), Edvardom Jakopinom (Srbija) i Zoranom Vukčevićem (Crna Gora). Riječ je o radu koji je već bio predstavljen na X. međunarodnoj znanstvenoj konferenciji "Izazovi Europe: U potrazi za novom konkurentnošću", u svibnju ove godine u Splitu.

"Znanstveni četvrtak" održava se svakog prvog četvrtka u mjesecu, a otvoren je svim zainteresiranim profesorima i studentima, koji žele steći dodatna znanja i informirati se o znanstveno istraživačkom radu naših kolega. Sljedeće druženje najavljujemo za četvrtak 3. listopada 2013.

 
Odjel za komunikacije
 
Datum objave: 6.7.2013.
 
Galerija slika:
 
Ključne riječi: VERN, Gordana-Ćorić, irena-miljković-krečar, Istraživanje-i-razvoj, VERN-istraživanje-i-razvoj, znanstveno-istraživački-rad, Znanstveni-četvrtak, četvrtak
 
Pošalji na: Pošalji na facebook Pošalji na twitter
 
Vezane novosti
 

na vrh