University of Applied Sciences
Kontakt   HR | EN
Agencija za znanost i visoko obrazovanje Certifikat za uspješno upravljanje kvalitetom ISO 9001:2008 Erasmus sveučilišna povelja Superbrands EFMD QUDAL
 
Vijesti
Karijere

Naš kolega Tihomir Salopek prešao na poziciju izvršnog direktora tvrtke Stanić

VERN'ov alumni Tihomir Salopek (dipl. Ekonomija poduzetništva, 2011.) je nakon predsjedanja Upravom Gastro grupe, ovu poslovnu godinu započeo na novoj poziciji, kao izvršni direktor tvrtke Stanić, jednog od vodećih hrvatskih distributera domaćih i međunarodnih brandova prehrambenih proizvoda.

Podsjetimo kolega Salopek je karijeru započeo u McDonald'su, nakon čega prelazi  u međunarodni veletrgovački lanac Metro Cash & Carry, gdje je stekao poslovno iskustvo u prodaji i nabavi u međunarodnom okruženju. Iz Metro-a, s pozicije Direktora nabave suhog asortimana, prelazi u Gastro grupu, najpoznatijeg Hrvatskog klastera domaćih distributera pića, gdje preuzima funkciju Predsjednika Uprave.

Tvrtka Stanić koju vodi naš kolega u svom sastavu ima 35 maloprodajnih objekata u Hrvatskoj, koji su u procesu modernizacije i dodatnog jačanja logističke potpore, te uhodane kanale distribucije u HoReCa i Retail segmentu, a ostvaruje godišnji promet od 400.000.000  kuna.

Čestitamo kolegi Salopeku i želimo mu puno uspjeha u daljnjoj karijeri!

 
Odjel za komunikacije
 
Datum objave: 28.2.2013.
 
Ključne riječi: VERN, Tihomir-Salopek, Gastro-Grupa, VERN-Alumn, Salopek, Stanić
 
Pošalji na: Pošalji na facebook Pošalji na twitter
 
Vezane novosti
 

na vrh