University of Applied Sciences
Kontakt   HR | EN
Agencija za znanost i visoko obrazovanje Certifikat za uspješno upravljanje kvalitetom ISO 9001:2008 Erasmus sveučilišna povelja Superbrands EFMD QUDAL
 
Vijesti
Europska komisija

Naš profesor Željko Trezner izlagao na konferenciji Europske komisije o poduzetništvu

Zamjenik predstojnika VERN'ove Katedre za turizam i direktor Udruge hrvatskih putničkih agencija, Željko Trezner je na poziv Europske komisije sudjelovao na međunarodnoj konferenciji o strategiji razvoja pametnih specijalizacija i lociranju adekvatnih gospodarskih resursa.

Dvodnevna konferencija pod nazivom Entrepreneurial discovery process (EDP) održala se u talijanskoj Pisi krajem rujna, a sudionici su diskutirali o temama koje su se ticale procesa sustavnog istraživanja i praćenja tehnologijskih, političkih, socijalno ekonomskih, demografskih te zakonskih promjena i prilika za kreiranje novih proizvoda i usluga.

Naš je profesor održao izlaganje na panelu o institucionalizaciji EDP-a, a govorio je o poticanju poduzetničke klime i razvoja inovacija u turističkom poslovanju.

Na panelu su također sudjelovali i David Bailey, profesor industrijske strategije na Aston Business School; Eugenio Domínguez Amarillo, savjetnik iz tvrtke Win Inertia Technologies; te Christian Saublens, direktor Europskog udruženja razvojnih agencija (EURADA).

 
Odjel za komunikacije
 
Datum objave: 1.10.2014.
 
Ključne riječi: europska-komisija, turizam, Željko-Trezner, turizam-i-poduzetništvo
 
Pošalji na: Pošalji na facebook Pošalji na twitter
 
Vezane novosti
 

na vrh