University of Applied Sciences
Kontakt   HR | EN
Agencija za znanost i visoko obrazovanje Certifikat za uspješno upravljanje kvalitetom ISO 9001:2008 Erasmus sveučilišna povelja Superbrands EFMD QUDAL
 
Vijesti
Priznanje

Naša Kristina Lee Tupek osvojila 2. mjesto na natjecanju najboljih mladih projektnih menadžera

Diplomantica VERN'a Kristina Lee Tupek osvojila je 2. mjesto u finalu ovogodišnjeg izbora „najboljih mladih istraživača u projektnom menadžmentu“, koji je održan u okviru natjecanja „Project Management Award 2017 (PMA)“.

Kristina se na izbor prijavila sa svojim značajnim istraživačkim iskustvom koje je stekla tijekom angažmana u IMPACT HUB-u Zagreb, zatim prilikom pisanja diplomskog rada na studiju Poduzetničkog menadžmenta, na temu „Utjecaj poduzetničkih inkubatora na generiranje poslovnih ideja i uspjeh start-up projekata u Hrvatskoj“, te pri izradi prezentacije za konferenciju „ICEL 7“. 

„Ponajprije bih se htjela svima zahvaliti – organizatorima na prilici da mladi pokažu svoja znanja i uložene napore, te ostalim sudionicima i finalistima koji su predstavili svoj odličan rad na PMA 2017. Vjerujem da je potrebno, a i korisno, organizirati ovakva događanja i natjecanja kako bi se mladi više uključili u područje project managementa. Svoj ću uspjeh koristiti kao motivator da i dalje ulažem u sebe i u svoja znanja, a sigurna sam da će mi koristiti i u budućem radu“, izjavila je Kristina.

„Project Management Award“ natjecanje organizira udruženje mladih voditelja projekata Young Crew Croatia (YCC), a priznanja se dijele u tri službene kategorije: najbolji mladi voditelj projekata, najbolji projekt s mladim voditeljem i najbolji mladi istraživač. Pobjednici po kategorijama, automatski se plasiraju u sljedeću selekcijsku fazu – predizbor za veliko međunarodno finale PMA natjecanja. 

Čestitamo našoj Kristina na ovom vrijednom priznanju! 

Podsjetimo, na prošlogodišnjem hrvatskom PMA natjecanju, priznanje za najboljeg mladog projektnog voditelja u Hrvatskoj osvojio je naš student Filip Trezner.

 
Odjel za komunikacije
Autor fotografija: IPMA Young Crew Croatia
 
Datum objave: 10.1.2018.
 
Ključne riječi: upravljanje-projektima, Project-Management-Award, Kristina-Lee-Tupek
 
Pošalji na: Pošalji na facebook Pošalji na twitter
 
Vezane novosti
 

na vrh