University of Applied Sciences
Kontakt   HR | EN
Agencija za znanost i visoko obrazovanje Certifikat za uspješno upravljanje kvalitetom ISO 9001:2008 Erasmus sveučilišna povelja Superbrands EFMD QUDAL
 
Vijesti
Turizam

Naša profesorica Romana Lekić održala radionice na turističkim manifestacijama u Vrbovcu i Dubrovniku

Dr. sc. Romana Lekić, predstojnica VERN'ove Katedre za turizam je početkom ožujka gostovala na dvjema stručnim turističkim manifestacijama, „Sajmu vina i gastronomije“ u Dubrovniku te znanstveno-stručnom skupu „Hrvatske vinske ceste – stanje i perspektiva“ u Vrbovcu.

Na sajmu u Dubrovniku, čiji je suorganizator bio i VERN', naša je profesorica održala predavanje pod nazivom „Vinski turizam – razlog dolaska gostiju“, te radionicu na temu „Pogled u budućnost vinarstva“. Na skupu u Vrbovcu, pak, profesorica Lekić je održala edukativno izlaganje pod nazivom „Animacija na vinskoj cesti“.

Veliki interes sudionika za ova predavanja potvrđuje kako hrvatski turistički djelatnici sve ozbiljnije shvaćaju da su vino i povezani proizvodi izniman adut cjelokupnog hrvatskog turizma, te da mogu biti jak pokretač poduzetničkih aktivnosti tijekom cijele godine.

 
Odjel za komunikacije
 
Datum objave: 14.3.2015.
 
Ključne riječi: turizam, Romana-Lekić, hrvatski-turizam, turistički-skupovi
 
Pošalji na: Pošalji na facebook Pošalji na twitter
 
Vezane novosti
 

na vrh