University of Applied Sciences
Kontakt   HR | EN
Agencija za znanost i visoko obrazovanje Certifikat za uspješno upravljanje kvalitetom ISO 9001:2008 Erasmus sveučilišna povelja Superbrands EFMD QUDAL
 
Vijesti
Sveučilišno prvenstvo

Nogometaši pobjedom završili prvi dio sezone (FSB:VERN' – 0:3)

Nogometaši VERN'a nadigrali su ekipu Fakulteta strojarstva i brodogradnje u 3. kolu kvalifikacija, te pobijedili rezultatom 3:0.

Budući da se naše momčadi prošle sezone nisu imale prilike susresti u prvenstvu, pretpostavljali smo da nas čeka zanimljiva i dinamična utakmica. VERN'ova je ekipa od početka nametnula svoj ritam i kontrolirala igru, a naš golman Mario Modrušan odlično je obranio nekoliko izglednih prilika suparnika.

Golove za VERN' postigli su Renato Bajzec i Vedran Matošević (2 gola), koji je proglašen i igračem utakmice. Svaki gol ili obrana naših nogometaša bila je popraćena burnim pljeskom VERN'ovih navijača s tribina.

Do kraja kvalifikacijskog ciklusa po skupinama očekuju nas još utakmice protiv Agronomije, FPZ-a, Rudarstva i Veterine, a prvenstvo se nastavlja nakon stanke, sredinom siječnja.

Čestitamo našim nogometašima i nadamo se nastavku dobre igre i u siječnju!

 
Odjel za komunikacije
Autor fotografija: Vanja Koljan
 
Datum objave: 2.12.2011.
 
Galerija slika:
 
Ključne riječi: VERN, Sveucilisno-prvenstvo, vern-sport, nogometaši, nogometaši-verna, Sveučilišno-prvenstvo-2011, pobjeda-nogometaša-na-sveučilišnom-prvenstv, nogometaši-na-sveučilišnom-prvenstvu, vern-na-sveučilišnom-prvenstvu
 
Pošalji na: Pošalji na facebook Pošalji na twitter
 
Vezane novosti
 

na vrh