University of Applied Sciences
Kontakt   HR | EN
Agencija za znanost i visoko obrazovanje Certifikat za uspješno upravljanje kvalitetom ISO 9001:2008 Erasmus sveučilišna povelja Superbrands EFMD QUDAL
 
Vijesti
Upoznavanje studija

Održan „Dan orijentacije“ – druženje i upoznavanje VERN'ovih brucoša

Uoči početka nove akademske godine, na VERN'u je održan tradicionalni „Dan orijentacije preddiplomskih studija“ – druženje brucoša s predavačima, predstavnicima studenata i članovima akademske zajednice.

Studentima svih osam preddiplomskih studija – Ekonomije poduzetništva, Filmskog, televizijskog i multimedijskog oblikovanja, Novinarstva, Odnosa s javnošću, Poslovne ekonomije, Poslovne informatike, Tehničkog menadžmenta i Turizma – dobrodošlicu je poželjela prodekanica za studije mr. sc. Višnja Grozdanić koja ih je uvodnim riječima upoznala s akademskim životom na VERN'u.

Na odvojenim predavanjima, voditelji preddiplomskih studija brucoše su detaljnije upoznali sa studijem kojeg su upisali te su im približili nastavni program, studentske aktivnosti i „studentski životu“ na VERN'u. Predstavljeni su im i programi VERN' Sport i VERN' Kultura, kao i aktivnosti Udruge studenata VERN'a, nakon čega su brucoši nastavili druženje i razmjenu prvih dojmova u studentskoj kantini. 

Cjelokupnu galeriju fotografija pogledajte na VERN'ovoj Facebook stranici.

 
Odjel za komunikacije
Autor fotografija: Petar Vučetić
 
Datum objave: 28.9.2018.
 
Galerija slika:
 
Ključne riječi: Dan-orijentacije-preddiplomskih-studija
 
Pošalji na: Pošalji na facebook Pošalji na twitter
 
Vezane novosti
 

na vrh