University of Applied Sciences
Kontakt   HR | EN
Agencija za znanost i visoko obrazovanje Certifikat za uspješno upravljanje kvalitetom ISO 9001:2008 Erasmus sveučilišna povelja Superbrands EFMD QUDAL
 
Vijesti
Svjetski dan zaštite okoliša

Održana tribina o zaštiti okoliša i održivom razvoju

U sklopu izbornog predmeta Zaštita okoliša i održivi razvoj, na VERN'u je održana tribina pod nazivom "Uloga medija i civilnog društva u podizanju svijesti o zaštiti okoliša i održivom razvoju". Povod održavanju tribine bilo je obilježavanje Svjetskog dana zaštite okoliša (5. lipnja).


Predavanje su na tribini održali Mladen Iličković (HTV), Draško Holcer (Plavi svijet) te Zdravko Špirić (Oikon), a diskusiji su se priključili i studenti s predmeta Strateški menadžment, te dekan VERN'a Goran Radman.

Tribinu su zajednički organizirali Zbor novinara za okoliš Hrvatskog novinarskog društva, Plavi svijet – Institut za istraživanje i zaštitu mora, ODRAZ – Održivi razvoj zajednice te OIKON – Institut za primijenjenu ekologiju.

 
Odjel za komunikacije
 
Datum objave: 8.6.2011.
 
Ključne riječi: VERN, Zaštita-okoliša-i-održivi-razvoj, tribina-o-zaštiti-okoliša, održivi-razvoj, ekologija, Svjetski-dan-zaštite-okoliša, zaštita-okoliša, eko-sustav
 
Pošalji na: Pošalji na facebook Pošalji na twitter
 
Vezane novosti
 

na vrh