University of Applied Sciences
Kontakt   HR | EN
Agencija za znanost i visoko obrazovanje Certifikat za uspješno upravljanje kvalitetom ISO 9001:2008 Erasmus sveučilišna povelja Superbrands EFMD QUDAL
 
Vijesti
VERN' Alumni

Održano 4. okupljanje članova VERN' Alumni kluba

U Hypo centru u Zagrebu održano je 4. okupljanje članova VERN' Alumni kluba, koji broji ukupno više od 3.500 bivših studenata.

Dobrodošlicu alumnijima poželio je Ozren Jureković, o.d. dekana i član Uprave, koji ih je upoznao s aktualnim događanjima unutar VERN'ove akademske i poslovne zajednice – pokretanjem novih studijskih programa, novim akvizicijama i aktivnostima u VERN'ovom Međunarodnom sveučilišnom centru na Visu, te novim mogućnostima za članove Alumni kluba – pokretanju Adress booka alumnija i VERN'ovog startup inkubatora.

U ime domaćina i podržavatelja, Hypo Alpe-Adria banke, alumnije je pozdravio Markus Frestl, predsjednik uprave Hypo bake, s kojom VERN' surađuje na području aktivnosti studenata, razvoja studijskih programa, istraživanja i razvoja, itd.

U službenom dijelu programa okupljenima se obratio i VERN'ov alumni Robert Pokrovac, direktor marketinga i prodaje u Erste nekretninama, a poseban gost na druženju, bio je dr. sc. Davor Pavuna poznati hrvatski fizičar i profesor na Ecole Polytechnique Fédérale u švicarskom Lausanneu, koji je održao predavanje na temu uzroka i mogućih rješenja za trenutnu gospodarsku krizu.

Okupljeni alumniji prisustvovali su i tradicionalnom Business Speed Dateu – trominutnom međusobnom upoznavanju i razmjeni posjetnica, uz nekoliko promjena sugovornika, a nakon završetka programa druženje su nastavili u lounge baru Spoon.

Opširniju galeriju fotografija s 4. okupljanja članova Alumni kluba pogledajte na VERN' Facebook stranici.

 
Odjel za komunikacije
Autor fotografija: Hrvoje Golubić
 
Datum objave: 12.6.2013.
 
Galerija slika:
 
Ključne riječi: VERN, ozren-jurekovic, alumni, Alumni-klub, vern-alumni, Davor-Pavuna, Business-Speed-Date, okupljanje-Alumni-kluba, Alumni-klub-4-okupljanje, Alumni-klub-VERN, VERN-Alumni-klub, Markus-Frestl, Robert-Pokrovac, Alumni-adress-book
 
Pošalji na: Pošalji na facebook Pošalji na twitter
 
Vezane novosti
 

na vrh