University of Applied Sciences
Kontakt   HR | EN
Agencija za znanost i visoko obrazovanje Certifikat za uspješno upravljanje kvalitetom ISO 9001:2008 Erasmus sveučilišna povelja Superbrands EFMD QUDAL
 
Vijesti
Studentski natječaj

Studentski natječaj Europske komisije u pisanju eseja - rok za prijave 27. veljače 2015.

Poštovane studentice i studenti,

Glavna uprava za proširenje (DG ELARG) Europske komisije otvorila je paneuropski natječaj u pisanju eseja, pod nazivom „Tako slične, tako različite, tako europske“.

Na natječaj se mogu prijaviti studenti do 25 godina starosti iz svih 28 zemalja članica Europske unije, a prijave su otvorene do 27. veljače 2015. do 12:00 sati.

Sudionici natječaja svoj esej mogu pisati na jednu od ponuđenih tema ili na obje teme:

  • Kakva su vaša iskustva u proširenoj Europskoj uniji? 
  • Kako se proširena Europska unija može suočiti s izazovima budućnosti?

Iz svake države sudionice bit će izabran po jedan pobjednik, a svi državni pobjednici bit će pozvani u trodnevni posjet Bruxellesu. Njihovi će radovi biti objavljeni na internetskoj stranici Europske komisije, te će ih moći objaviti vodeći mediji u njihovim državama.

Sve dodatne informacije o natječaju možete pročitati na internetskoj stranici Glavne uprave za proširenje, na kojoj se nalazi i internetski obrazac za prijavu. Za sva dodatna pitanja možete se obratiti na email adresu marko@commoffice.hr ili na broj telefona 099.27.89.027.

 
Odjel za komunikacije
Autor fotografija: Europska komisija
 
Datum objave: 21.1.2015.
 
Ključne riječi: europska-komisija, Europska-unija, proširenje-EU
 
Pošalji na: Pošalji na facebook Pošalji na twitter
 
Vezane novosti
 

na vrh