University of Applied Sciences
Kontakt   HR | EN
Agencija za znanost i visoko obrazovanje Certifikat za uspješno upravljanje kvalitetom ISO 9001:2008 Erasmus sveučilišna povelja Superbrands EFMD QUDAL
 
Vijesti
Turistički laureati

Poduzetnički projekt VERN'ovaca – agencija Zdenac života nagrađena za inventivnost i kreativnost

Turistička agencija Zdenac života, koja je osnovana kao poduzetnički projekt VERN'ovih studenata, krajem prošle godine je primila nagradu "Simply the best" za inventivnost i kreativnost u turizmu te doprinos razvoju turističke ponude lokalne zajednice, za 2012. godinu.

Riječ je o tradicionalnoj godišnjoj nagradi koju već četvrtu godinu za redom zajednički dodjeljuju Udruga hrvatskih putničkih agencija (UHPA) i redakcija magazina Way to Croatia, a čija je dodjela održana u prosincu 2012. u Poreču u okviru poslovno turističke burze PUT.

Turistička agencija Zdenac života nagrađena je u kategoriji agencijski program, za Kontinentalnu Hrvatsku, za oblikovanje i realizaciju atraktivnih i aktivnih programa obilaska grada Zagreba (Knjigom kroz Zagreb, Zagrebačke vještice, Puteni Zagreb…) inspiriranih kulturnom baštinom, zanimljivostima i gradskim legendama.

Nagradu, kristalnu statutuu i priznanje, našim su predstavnicima uručili Željko Trezner, direktor UHPA-e i profesor na VERN'u, te Borislav Šimenc, glavni urednik Magazina Way to Croatia.

Čestitamo!

 
Odjel za komunikacije
 
Datum objave: 23.1.2013.
 
Ključne riječi: VERN, poduzetnistvo, turizam, studenti-verna, Zdenac-života, nagrada-za-inventivnost-i-kreativnost, nagrada-Simply-the-best, turistička-agencija-Zdenac-života-nagrađena-za-inventivnost
 
Pošalji na: Pošalji na facebook Pošalji na twitter
 
Vezane novosti
 

na vrh