University of Applied Sciences
Kontakt   HR | EN
Agencija za znanost i visoko obrazovanje Certifikat za uspješno upravljanje kvalitetom ISO 9001:2008 Erasmus sveučilišna povelja Superbrands EFMD QUDAL
 
Vijesti
Objavljivanje radova

Poziv za predaju radova za novi broj „Suvremenih tema“ – rok 15. prosinca

Recenzirani online open access znanstveni časopis za društvene i humanističke znanosti „Suvremene teme“, u izdanju VERN'a, otvorio je period prijave radova za sljedeći broj – god. IX., 2017./2018.

Pozivamo sve zainteresirane predavače i alumnije VERN'a te vanjske suradnike, koji se bave pisanjem znanstvenih i stručnih radova da prijave svoje radove za novi broj časopisa. 

Rok za predaju radova je 15. prosinca 2017. 

U „Suvremenim temama“ se objavljuju autorski radovi o suvremenim istraživačkim pitanjima i temama, s naglaskom na pluralnosti metoda i pristupa te vrednovanju multidisciplinarnosti. Članci i prikazi knjiga pokrivaju discipline iz područja politologije, sociologije, suvremene povijesti i drugih srodnih područja, a koji se odnose na jugoistočnu Europu.

Časopis izlazi jednom godišnje u obliku slobodno dostupne digitalne publikacije, a uredništvo prilikom selekcije prijavljenih radova u obzir uzima sljedeće kriterije:

  • prethodno neobjavljeni rad,
  • autorski rad,
  • pisan na hrvatskom ili engleskom jeziku.

Uredništvo također prima i prikaze novih i značajnih znanstvenih knjiga, kao i priopćenja o tekućim istraživanjima u društvenim i humanističkim znanostima. Časopis je otvoren kako etabliranim znanstvenicima, tako i mladim istraživačima.

Radovi se šalju izravno na stranici časopisa, nakon kreiranja korisničkog profila. Za ostale detalje, molim vas pogledajte Upute za predaju radova na stranici časopisa http://contemporary-issues.vern.hr/ 

Suvremene teme su indeksirane u sljedećim citatnim bazama: Worldwide Political Science Abstracts, PAIS International, Social Services Abstracts, Sociological Abstracts, CEEOL, DOAJ, EBSCOhost, Open Archives, OAIster, Scientific Commons i BASE

 
Odjel za komunikacije
 
Datum objave: 31.10.2017.
 
Ključne riječi: Suvremene-teme
 
Pošalji na: Pošalji na facebook Pošalji na twitter
 
Vezane novosti
 

na vrh