University of Applied Sciences
Kontakt   HR | EN
Agencija za znanost i visoko obrazovanje Certifikat za uspješno upravljanje kvalitetom ISO 9001:2008 Erasmus sveučilišna povelja Superbrands EFMD QUDAL
 
Vijesti
Istraživanje

Pozivamo vas da sudjelujete u anketi portala MojPosao i VERN'a, "Kompas poduzetništva"

Hrvatska se često u istraživanjima svrstava u donju polovicu tablice zemalja prema poduzetničkoj aktivnosti, a to pokazuju i rezultati Global Entrepreneurship Monitora. Isto je istraživanje ustvrdilo kako naši građani u poduzetništvo najčešće ulaze iz nužnosti, a ne na temelju osobnog izbora. S druge strane regionalna raznolikost, tehnološki napredak, neiskorišteni resursi i rastući trend pokretanja brzih i jednostavnih  poduzetničkih projekata, stvaraju okruženje koje otvara brojne poslovne prilike, koje će biti još očitije nakon ulaska Hrvatske u Europsku uniju.

Portal MojPosao i Veleučilište VERN' provode anketu "Kompas poduzetništva" kako bi istražili kakve su poduzetničke ambicije građana Hrvatske, što ih privlači i odbija od poduzetništva, te kako se formiraju poduzetničke ambicije.

Pozivamo vas da pristupite anketi i s nama podijelite svoja razmišljanja o poduzetništvu. Anketi možete pristupiti OVDJE.

 
Odjel za komunikacije
 
Datum objave: 30.8.2012.
 
Ključne riječi: VERN, Centar-za-istraživanje-tržišta-GfK, VERN-MojPosao, kompas-poduzetništva, anketa-kompas-poduzetništva
 
Pošalji na: Pošalji na facebook Pošalji na twitter
 
Vezane novosti
 

na vrh