University of Applied Sciences
Kontakt   HR | EN
Agencija za znanost i visoko obrazovanje Certifikat za uspješno upravljanje kvalitetom ISO 9001:2008 Erasmus sveučilišna povelja Superbrands EFMD QUDAL
 
Vijesti








Informiranje o studiju

Pozivamo vas na 1. Otvoreni sat preddiplomskih studija - petak, 2. ožujka, 17:30 sati

U želji da svim zainteresiranim kandidatima pružimo detaljne informacije o studiranju na VERN'u, pozivamo vas na 

1. Otvoreni sat preddiplomskih studija,
koji će se održati 
u petak 2. ožujka 2018., s početkom u 17.30 sati, u prostorima VERN'a
u Importanne Galleriji (Iblerov trg 10, II. kat).

Otvoreni sat namijenjen je svim kandidatima zainteresiranima za studiranje na nekom od naših preddiplomskih studija i njihovim roditeljima. Posjetitelji će u izravnom kontaktu s predstavnicima VERN'a saznati sve informacije o upisima, studijima, načinu studiranja, izvannastavnim aktivnostima i ostalim segmentima studentskog života (sport, kultura, forum, zabava...).

Preddiplomski studiji na VERN'u:

Ako želite, svoj dolazak na Otvoreni sat možete potvrditi putem Vašeg osobnog studentskog portala. Osobni studentski portal pokreće se ispunjavanjem neobavezujuće prijave na studij(e) na web linku: www.eduneta.vern.hr/prijave

U subotu 3. ožujka 2018., s početkom u 11:00 sati (za studij Filmskog, televizijskog i multimedijskog oblikovanja - stručni dio ispita počinje u 9:00 sati) u prostorima Veleučilišta VERN' (Importanne Galleria, Iblerov trg 10, II. kat), održat će se prijemni ispit za svih osam (8) preddiplomskih studija. Detalji o prijemnom ispitu.

Za dodatne informacije u vezi otvorenog sata i termina prijemnog ispita, slobodno možete kontaktirati naš Odjel za komunikacije: 
Ana Belić (01.4881.832, ana.belic@vern.hr
Matea Šumak (01.4881.833, matea.sumak@vern.hr).

 
Odjel za komunikacije
Autor fotografija: Petar Vučetić
 
Datum objave: 15.2.2018.
 
Ključne riječi: otvoreni-sat
 
Pošalji na: Pošalji na facebook Pošalji na twitter
 
Vezane novosti
 

na vrh