University of Applied Sciences
Kontakt   HR | EN
Agencija za znanost i visoko obrazovanje Certifikat za uspješno upravljanje kvalitetom ISO 9001:2008 Erasmus sveučilišna povelja Superbrands EFMD QUDAL
 
Vijesti
30. rujna počinje EU Executive program

Pozivamo vas na inauguraciju EU Executive programa i uvodno predavanje prof. Staaba

Dragi studenti i profesori VERN'a, pozivamo vas na inauguraciju EU Executive programa, koja će se održati ovaj četvrtak (30. rujna) s početkom u 17 sati, u prostorijama Veleučilišta VERN' u Importanne Galleriji.

U sklopu inauguracije, jedan od predavača na programu, prof dr. sc. Andreas Staab, održat će i uvodno predavanje, a govorit će o trenutnom hrvatskom statusu pregovora, pojasniti s kakvim se recesijskim izazovima susreće EU te kako teče provedba Lisabonske strategije. Poseban će naglasak staviti na važnost edukacije poslovnog sektora, koja je neophodna želimo li uspješno poslovati na tržištu Europske unije.

Inače, prof. Staab je predavao na kolegiju ″EU upravljanje″ na London School of Economics and Political Science, te je aktivni predavač na kolegiju ″Politička ekonomija EU″ na St. Lawrence Sveučilištu u Londonu.

Nakon njegovog predavanja, uslijedit će prigodna panel diskusija na kojoj će polaznici programa, s panelistima, razmijeniti mišljenja o temama koje su značajne za hrvatski eurointegracijski proces. U raspravi će sudjelovati Paul Vandoren (veleposlanik EU u RH), Andrej Plenković (državni tajnik u MVPEI-u) te drugi uvaženi gosti.

Pokretanju EU Executive programa nazočit će i predavači na programu, renomirani stručnjaci među kojima su mr. sc. Irena Đokić, mr. sc. Aida Liha, mr. sc. biok. Emir Džanić, mr. sc. Ana Fresl te prof. dr. sc. Siniša Rodin.

Inauguracija će trajati do jednog sata, a nakon toga će započeti predavanje na prvom modulu: Europske institucije, politike i ekonomska integracija.

 
Odjel za komunikacije
 
Datum objave:
 
Ključne riječi: VERN, EU-executive-program
 
Pošalji na: Pošalji na facebook Pošalji na twitter
 
Vezane novosti
 

na vrh