University of Applied Sciences
Kontakt   HR | EN
Agencija za znanost i visoko obrazovanje Certifikat za uspješno upravljanje kvalitetom ISO 9001:2008 Erasmus sveučilišna povelja Superbrands EFMD QUDAL
 
Vijesti
Edukacija za turizam novog doba

Predavači sa studija Turizma održavaju radionice iz destinacijskog menadžmenta

Zagrebačka škola za menadžment – VERN' i ove godine u suradnju s Glavni uredom Hrvatske turističke zajednice i Udrugom hrvatskih putničkih agencija (UHPA), provodi edukacijske radionice iz destinacijskog menadžmenta.

Radionice se održavaju pod pokroviteljstvom Ministarstva turizma, a namijenjene su svim turističkim djelatnicima te ostalim akterima koji žive i rade u turističkim destinacijama i onim mjestima koja se tek trebaju turistički profilirati. Tijekom studenog će se održati radionice u Kostreni (12. studeni), Čavlima (15. studeni), Matuljima (16. studeni) i Petrinji (18. studeni).

Predavači na radionicama su zamjenica predstojnika katedre za turizam na ZSM-u Romana Franjić te Željko Trezner, dok u pripremi edukacijskih programa sudjeluju i predavači Marija Novak Ištok, Branko Ognjenović, Davor Perkov, Tadeja Jere Lazanski i Eduard Kušen. Osim edukacije osoba zaposlenih u turizmu, ZSM nastoji podizati svijest građana o potrebi cjeloživotnog učenja, kao važnog čimbenika konkurentnosti, posebice u ključnim gospodarskim granama.

Na temelju svog višegodišnjeg predavačkog i radnog iskustva u turističkoj djelatnosti te stručnosti u području destinacijskog menadžmenta, ZSM-ovi predavači kreiraju obrazovne standarde za turizam novog doba. Tako će na ovim radionicama polaznici naučiti kako stvarati nove turističke proizvode, kako koristiti resurse za stvaranje dodatnih prihoda te na koji način osobe različitih zanimanja, pomoću svojih specifičnih znanja, mogu unaprijediti turističku ponudu svog kraja.

 
ZSM
 
Datum objave: 10.11.2010.
 
Ključne riječi: Davor-perkov, ZSM, Destinacijski-Menadžment, Romana-Franjić, Željko-Trezner, Marija-Novak-Ištok, Branko-Ognjenović, Tadeja-Jere-Lazanski, Eduard-Kušen, Cjeloživotno-učenje
 
Pošalji na: Pošalji na facebook Pošalji na twitter
 
Vezane novosti
 

na vrh