University of Applied Sciences
Kontakt   HR | EN
Agencija za znanost i visoko obrazovanje Certifikat za uspješno upravljanje kvalitetom ISO 9001:2008 Erasmus sveučilišna povelja Superbrands EFMD QUDAL
 
Vijesti
Poticanje poduzetništva

Predavačice VERN'a održale radionice za poduzetnike iz razvojnog programa Velike Gorice

Predavačice na VERN'ovim studijima mr. sc. Iva Senegović, mr. sc. Gordana Ćorić i mr. sc. Zrinka Gregov održale su 14. i 28. listopada stručne radionice na „mini MBA programu“ za poduzetnike, koji provodi Razvojna agencija Grada Velike Gorice (VE-GO-RA).

Održavanje radionica samo je jedan dio opširnog programa edukacije za poduzetnike, a odvijao se uz akademsku i logističku podršku VERN'a te volonterski angažman naših predavačica. Radionicama su prisustvovali i predstavnici Razvojne agencije VE-GO-RA, a teme teorijskih predavanja i praktičnih vježbi bile su:

  • Kreativne tehnike generiranja poslovnih ideja (mr. sc. Iva Senegović),
  • Crowdfunding kao alat za prikupljanje sredstava i marketinški alat (mr. sc. Gordana Ćorić) te
  • Izazovi upravljanja obiteljskim poduzećima i Poduzetnik u poteškoćama (mr. sc. Zrinka Gregov).

Svrha radionica bila je identificirati i osvijestiti potrebe poduzetnika te im ponuditi moguća rješenja za izazove s kojima se susreću, koristeći kreativne tehnike s kojima su se upoznali, alternativne izvore financiranja projekata te stručno znanje o poslovnom upravljanju.

Dijelu radionica je prisustvovala i grupa studenata s VERN'ovog preddiplomskog studija Odnosa s javnošću i studija medija, kojima je to bio nastavni segment na predmetu Osnove poduzetništva u 3. semestru. 

 
Odjel za komunikacije
 
Datum objave: 30.10.2017.
 
Galerija slika:
 
Ključne riječi: zrinka-gregov, Gordana-Ćorić, Jadranka-Ivanković, Iva-Senegović, Razvojna-agencija-Grada-Velike-Gorice
 
Pošalji na: Pošalji na facebook Pošalji na twitter
 
Vezane novosti
 

na vrh