University of Applied Sciences
Kontakt   HR | EN
Agencija za znanost i visoko obrazovanje Certifikat za uspješno upravljanje kvalitetom ISO 9001:2008 Erasmus sveučilišna povelja Superbrands EFMD QUDAL
 
Vijesti
Gostujuće predavanje

Predsjednik Društva menadžera kvalitete Miroslav Drljača, održao predavanje VERN'ovim studentima

U sklopu nastave na predmetu Upravljanje kvalitetom, na VERN'ovom diplomskom studiju Poduzetnički menadžment, gostovao je predsjednik Hrvatskog društva menadžera kvalitete (HDMK), dr.sc. Miroslav Drljača. Gospodin Drljača je za studente održao predavanje na temu "Upravljanje poslovnim procesima u sustavu kvalitete".

S obzirom na konstantne i brze promjene trendova u poslovanju i sigurnosti, ukazao im je na značaj procesnog pristupa u modernom poslovanju i objasnio koliko on utječe na sustav upravljanja kvalitetom.

Gospodin Drljača je autor najvećeg broja radova na temu upravljanja kvalitetom u Hrvatskoj, te je objavio i izniman broj članaka na temu poslovnih procesa. Studenti su sa zanimanjem pratili njegovo izlaganje i aktivno se uključili u kasniju diskusiju.

 
Odjel za komunikacije
 
Datum objave: 24.3.2012.
 
Ključne riječi: VERN, poduzetnički-menadžment, upravljanje-kvalitetom, gostovanje-na-VERNu, Miroslav-Drljača, Miroslav-Drljača-na-vernu
 
Pošalji na: Pošalji na facebook Pošalji na twitter
 
Vezane novosti
 

na vrh