University of Applied Sciences
Kontakt   HR | EN
Agencija za znanost i visoko obrazovanje Certifikat za uspješno upravljanje kvalitetom ISO 9001:2008 Erasmus sveučilišna povelja Superbrands EFMD QUDAL
 
Vijesti
Alumni newsletter

Predstavljamo vam novi broj VERN'uma – Alumni Edition

Poštovani studenti i alumniji,

zadovoljstvo nam je predstaviti vam novi broj VERN'uma (Alumni Edition), newslettera, koji ovoga puta svojim temama otvara interesantne perspektive upravo našim sadašnjim i budućim alumnijima.

Nadamo se da ćete u ovom izdanju pronaći zanimljive teme i novosti iz poslovnog i akademskog okruženja, čiji su protagonisti vaši kolege alumniji, studenti, predavači te drugi stručnjaci iz Hrvatske i svijeta.

U ovom se broju bavimo aktualnim društvenim temama i globalnim ekonomskim trendovima. Uz novosti s VERN'a, predstavljamo vam i Olivera Kempkensa, predavača na međunarodnom izbornom kolegiju diplomskih studija –Design thinking“. O Europi i migrantskoj krizi u novom broju VERN'uma piše naš dekan i geopolitički ekspert prof. dr. sc. Vlatko Cvrtila, dok o fenomenu „sharing economy“ donosimo tekst Jima Pickella, VERN'ova gosta predavača i jednog od pionira ovog poslovnog trenda.

Ističemo i novosti vezane uz naše diplomske studije, kao što su novi studijski programiprojekt „Tvrtke partneri“ te novi modeli stipendija

Potražite VERN'um Alumni Edition na VERN'ovim policama ili čitajte digitalno izdanje klikom na fotografiju:

 
Odjel za komunikacije
 
Datum objave: 1.2.2016.
 
Ključne riječi: vern-alumni, studentski-newsletter, VERNum-Alumni-Edition
 
Pošalji na: Pošalji na facebook Pošalji na twitter
 
Vezane novosti
 

na vrh