University of Applied Sciences
Kontakt   HR | EN
Agencija za znanost i visoko obrazovanje Certifikat za uspješno upravljanje kvalitetom ISO 9001:2008 Erasmus sveučilišna povelja Superbrands EFMD QUDAL
 
Vijesti
Međunarodna suradnja

Predstavnici Sveučilišta Alcide de Gasperi iz Poljske u okviru Erasmus programa boravili na VERN'u

U okviru Erasmus programa Europske unije za poticanje međunarodne mobilnosti nastavnog i nenastavnog osoblja, na VERN'u su boravili predstavnici poljskog Sveučilišta euroregionalne ekonomije Alcide de Gasperi iz Varšave – profesor Denis Ćerić i voditeljica ureda za međunarodnu suradnju Anna Sniegulska-Wach.

U okviru trodnevnog posjeta poljske kolege su se sastale s Aidom Lihom Matejiček, našom prodekanicom za međunarodnu suradnju i cjeloživotno obrazovanje, s kojom su razgovarali o mogućnostima suradnje, posebice u segmentu internacionalizacije obrazovnog sustava, te o iskustvima koje visokoobrazovne institucije imaju u procesu korištenja sredstava iz europskih fondova, jačanja kapaciteta, transparentnosti sustava te suradnje obrazovnih konzorcija. Posjetili su i naš Ured za međunarodnu suradnju  te se upoznali s voditelj Dubravkom Krausom i koordinatoricom Anom Buljan. Također, održali su i sastanak s VERN'ovom prodekanicom za studije Višnjom Grozdanić.

Svoj su boravak zaključili gostujućim predavanjem, koje je profesor Denis Ćerić održao za VERN'ove studente na kolegiju profesora Željka Treznera.

 
Odjel za komunikacije
 
Datum objave: 22.11.2013.
 
Galerija slika:
 
Ključne riječi: Višnja-Grozdanić, međunarodna-suradnja, Dubravko-Kraus, Aida-Liha, erasmus, međunarodna-mobilnost, Ana-Buljan, Erasmus-posjet, mobilnost-nastavnog-i-nenastavnog-osoblja, Erasmus-posjet-na-vernu, Denis-Ćerić, Anna-Sniegulska-Wach
 
Pošalji na: Pošalji na facebook Pošalji na twitter
 
Vezane novosti
 

na vrh