University of Applied Sciences
Kontakt   HR | EN
Agencija za znanost i visoko obrazovanje Certifikat za uspješno upravljanje kvalitetom ISO 9001:2008 Erasmus sveučilišna povelja Superbrands EFMD QUDAL
 
Vijesti
AIESEC

Prijave za stručnu praksu u inozemstvu

Najveća studentska organizacija na svijetu AIESEC, Lokalni odbor Zagreb Vas obavještava da je otvoren novi krug prijava za

OBAVLJANJE STRUČNE PRAKSE U INOZEMSTVU

 

AIESEC je vodeća studentska organizacija koja je prisutna u 110 zemalja svijeta i pruža Vam mogućnost odlaska na stručnu praksu u neku od njih. Vrijeme trajanja stručne prakse može biti od 6 tjedana, pa maksimalno do 18 mjeseci.

Kroz AIESEC iskustvo možete upoznati nove gradove, ljude, kulture, običaje, a ono što je najvažnije - možete naučiti raditi ono za što ste školovani ili se školujete, a što će Vam definitivno pomoći u Vašem budućem radu.

Prijaviti se mogu svi studenti završnih godina Sveučilišta u Zagrebu i drugih fakulteta, kao i oni koji su završili studij u protekle 2 godine (prvostupnici, diplomci, magistri, doktori).

Uvjeti za odlazak na stručnu praksu su:

  • Poznavanje engleskog jezika (potrebno je priložiti dokaz o poznavanju jezika ili položiti test koji organizira AIESEC Lokalni odbor Zagreb u suradnji sa školom stranih jezika).
  • Assessment centar (intervju, upoznavanje kandidata s AIESEC-om i obratno ).
  • OPS (Outgoing Preparation Seminar - upoznavanje kandidata s procesom traženja prakse, priprema za kulturološke razlike i običaje u drugim zemljama - također u organizaciji Lokalnog odbora Zagreb).

 

Za prijavu je potrebno ispuniti prijavnicu, putem koje možete postaviti sva pitanja koja vas zanimaju o praksi.

Rok za prijavu je do petka, 16.04. u 16h. OPS se održava u subotu, 17.04. s početkom u 11h na Ekonomskom fakultetu.

Nadamo se da ćete prepoznati prilike koje Vam pruža AIESEC praksa.

ISKORISTITE IH !!!

Prijaviti se možete OVDJE.

 
Odjel za komunikacije
 
Datum objave: 20.4.2010.
 
Ključne riječi: VERN, Aiesec, stručna-praksa
 
Pošalji na: Pošalji na facebook Pošalji na twitter
 
Vezane novosti
 

na vrh