University of Applied Sciences
Kontakt   HR | EN
Agencija za znanost i visoko obrazovanje Certifikat za uspješno upravljanje kvalitetom ISO 9001:2008 Erasmus sveučilišna povelja Superbrands EFMD QUDAL
 
Vijesti
Projekt „Orion“

Rad naših profesorica i studenata proglašen najboljim na jakoj konferenciji u Lisabonu

Na međunarodnoj znanstvenoj konferenciji „5th International Conference on Heritage and Sustainable Development“, koja je održana u Lisabonu, rad VERN'ovih profesorica i studenata proglašen je najboljim radom na konferenciji i dodijeljeno mu je priznanje „Best paper award“.

Autorice rada su naše profesorice dr. sc. Romana Lekić, predstojnica Katedre turizma, Lidija Fištrek i Nataša Mance, a nastao je u suradnji s našim studentima na kolegiju Menadžment i marketing manifestacija te stranim Erasmus studentima za vrijeme razmjenskog semestra na VERN'u.

Naziv rada je „Heritage and cultural tourism: case study – „Orion“ project as a self-sustainable cultural product“, a u njemu je detaljnije predstavljen projekt Orion (najstariji indoeuropski kalendar) te vučedolska kultura.

Rad je proglašen najboljim u znanstvenom području „Heritage&Culture” u selekciji između 220 znanstvenih radova iz 49 zemalja, a jedini je predstavljao hrvatsku kulturnu baštinu.

S obzirom na jaku konkurenciju i međunarodni kontekst, ova je nagrada i svojevrsno priznanje za izvrsnost Veleučilištu VERN', koje je u radu predstavljeno kao matična institucija na kojoj je u suradnji sa studentima i nastao projekt „Orion – festival Vučedolske kulture“.   

Nagradu je u Lisabonu preuzela Lidija Fištrek, asistentica na kolegiju  Menadžment i marketing manifestacija, koja je taj rad i predstavila na konferenciji.

Čestitamo na nagradi!

Više detalja o konferenciji možete pročitati OVDJE.

 
Odjel za komunikacije
 
Datum objave: 19.7.2016.
 
Galerija slika:
 
Ključne riječi: Romana-Lekić, Nataša-Mance, Lidija-Fištrek, Menadžment-i-marketing-manifestacija, projekt-Orion, vučedolska-kultura
 
Pošalji na: Pošalji na facebook Pošalji na twitter
 
Vezane novosti
 

na vrh