University of Applied Sciences
Kontakt   HR | EN
Agencija za znanost i visoko obrazovanje Certifikat za uspješno upravljanje kvalitetom ISO 9001:2008 Erasmus sveučilišna povelja Superbrands EFMD QUDAL
 
Vijesti
Istraživački rad

Radovi naših profesorica objavljeni u časopisu Ekonomska misao i praksa

Radovi naših profesorica Zrinke Gregov i Irene Miljković Krečar te Dijane Pletikose objavljeni su u prosinačkom broju časopisa Ekonomska misao i praksa.

Profesorice Gregov i Miljković Krečar rad su napisale u koautorstvu s kolegom Igorom Črnilom (Erste Card Club d.o.o.), na temu „Radna motivacija obiteljskih i neobiteljskih zaposlenika malih i srednjih poduzeća“.

U radu su analizirane sličnosti i razlike u percepciji važnosti i zadovoljstva različitim faktorima radne motivacije, kod 72 obiteljska i neobiteljska zaposlenika iz 22 mala i srednja poduzeća Varaždinske županije. Sažetak rada možete pročitati OVDJE.

Profesorica Pletikosa, pak, objavila je samostalni rad „Stavovi stručne javnosti o utjecaju domaćih i inozemnih izravnih ulaganja na uspješnost poslovanja u hotelijerstvu“.

Radom su istraženi stavovi stručne javnosti o: utjecaju ulaganja u podizanje kategorije smještajnih kapaciteta na uspješnost poslovanja u hotelijerstvu, razlikama u uspješnosti poslovanja između hotela u domaćem i stranom vlasništvu, motivima inozemnih ulagača te značaju porezne politike za privlačenje inozemnih izravnih ulaganja u hotelijerstvo. Sažetak rada možete pročitati OVDJE.

 
Odjel za komunikacije
 
Datum objave: 2.2.2016.
 
Ključne riječi: zrinka-gregov, irena-miljković-krečar, Ekonomska-misao-i-praksa, Dijana-Pletikosa
 
Pošalji na: Pošalji na facebook Pošalji na twitter
 
Vezane novosti
 

na vrh