University of Applied Sciences
Kontakt   HR | EN
Agencija za znanost i visoko obrazovanje Certifikat za uspješno upravljanje kvalitetom ISO 9001:2008 Erasmus sveučilišna povelja Superbrands EFMD QUDAL
 
Vijesti
Praksa i posao

Renomirana consulting kuća A.T. Kearney na VERN'u predstavila Management Consulting Club za studente

Konzultanti jedne od vodećih međunarodnih consulting kuća A.T. Kearney, na VERN'u su održali workshop za studente, u sklopu kojeg su održali predavanje o timskom radu i podizanju timske učinkovitosti, te predstavili Management Consulting Club, program koji studente kroz stručnu praksu priprema za zapošljavanje u A.T. Kearneyu.

Studenti su od konzultanata Lucije Vidiš i Emanuela Tuteka naučili kako se timski pristupa rješavanju poslovnog problema, kako se filtriraju i strukturiraju dobivene informacije te u skladu s tim dodjeljuju timske uloge, kako se u timu dolazi do najboljeg i jedinstvenog rješenja, te saznali detaljnije informacije o studentskom Management Consulting Club-u.

Suradnja između konzultantske kuće A.T. Kearney i Veleučilišta VERN' temelji se na podudarnosti akademskih i poslovnih ciljeva obiju institucija, na područjima obrazovanja i profesionalnog razvoja studenata, unaprjeđenja studijskih programa, cjeloživotnog obrazovanja, istraživanja i razvoja, te stručnih skupova i izdavaštva.

 
Odjel za komunikacije
Autor fotografija: Petar Vučetić
 
Datum objave: 21.1.2013.
 
Galerija slika:
 
Ključne riječi: VERN, A-T-Kearney, A-T-Kearney-workshop, suradnja-VERNa-i-A-T-Kearneya, Management-Consulting-Club-za-studente, na-VERNu-predstavljen-Management-Consulting-Club-za-studente, consulting-kuća-A-T-Kearney, Kearney, studentski-konzalting-klub, konzalting, consulting
 
Pošalji na: Pošalji na facebook Pošalji na twitter
 
Vezane novosti
 

na vrh