University of Applied Sciences
Kontakt   HR | EN
Agencija za znanost i visoko obrazovanje Certifikat za uspješno upravljanje kvalitetom ISO 9001:2008 Erasmus sveučilišna povelja Superbrands EFMD QUDAL
 
Vijesti
HRM

Specijalisti za nevidljivi kapital svake organizacije – VERN' pokrenuo prvi specijalistički HR studij

Znate li tko su specijalisti za nevidljivi kapital svake organizacije i gdje stječu specijalistička znanja i vještine za ovo iznimno važno i dinamično zanimanje?

Iako u Hrvatskoj postoji nekoliko mogućnosti za formalno i neformalno obrazovanje u području upravljanja ljudskim potencijalima (HR – Human Resources), donedavno nije postojao program na studijskoj razini koji bi bio specijaliziran baš za ovo područje.

Iako u suvremenoj ekonomskoj teoriji i praksi prevladava mišljenje kako je ljudski čimbenik ključan, „peti element“ ukupnog rasta, razvoja i konkurentnoga tržišnog pozicioniranja, a dinamizacija i globalizacija poslovanja dodatno naglašavaju važnost upravljanja ljudskim potencijalima, Hrvatska dosad nije pratila međunarodni trend razvoja ljudskih potencijala kao dugoročno najisplativije investicije.

Veleučilište VERN' je stoga u suradnji s poslovnim sektorom i stručnjacima za upravljanje ljudskim potencijalima, razvilo prvi u Hrvatskoj specijalistički diplomski stručni studij Upravljanja ljudskim potencijalima, koji za studente diplomskih studija s izvođenjem počinje u ljetnom semestru akademske godine 2016./2017.

Prijave za studij su aktivne, a više informacija o njegovom razvoju pročitajte u novom broju VERN'uma Alumni Edition, klikom na fotografiju.

 
Odjel za komunikacije
 
Datum objave: 10.2.2017.
 
Ključne riječi: ljudski-potencijali, upravljanje-ljudskim-potencijalima, VERNum-Alumni-Edition
 
Pošalji na: Pošalji na facebook Pošalji na twitter
 
Vezane novosti
 

na vrh