University of Applied Sciences
Kontakt   HR | EN
Agencija za znanost i visoko obrazovanje Certifikat za uspješno upravljanje kvalitetom ISO 9001:2008 Erasmus sveučilišna povelja Superbrands EFMD QUDAL
 
Vijesti
EU projekt

Stručnjaci na koordinaciji pokretanja VERN'ovog studija Poduzetništva u umjetnosti i dizajnu

U okviru EU projekta Osmišljavanje i razvoj prijediplomskog studija "Poduzetništvo u primijenjenoj umjetnosti i dizajnu", na VERN'u se održava niz metodologijskih radionica na kojima sudjeluju članovi radnih skupina, stručnjaci na projektu te predavači na budućem studiju.

Cilj radionica je osposobljavanje članova radnih skupina za izradu Standarda zanimanja, Standarda kvalifikacije i Kurikuluma, prema načelima Hrvatskoga kvalifikacijskog okvira (HKO), na temelju kojih će biti formiran novi studijski program na VERN'u.

Članovi tih triju radnih skupina bit će predstavnici obrazovnog sektora, kulturnih ustanova i organizacija, stručnih udruga za umjetnost i dizajn, predavači dizajna i arhitekture te poduzetnici iz marketinške industrije i uspješnih proizvodnih tvrtki.

Projekt je financiran kroz program "Daljnji razvoj Hrvatskoga kvalifikacijskog okvira (HKO)" u okviru komponente IV pretpristupnog fonda IPA.

Nositelj projekta je Veleučilište VERN', a provodi se u suradnji s partnerskim institucijama, Udrugom bivših učenika Škole primijenjene umjetnosti i dizajna Zagreb (UBU) te renomiranim Aalto University iz Finske.

 
Odjel za komunikacije
Autor fotografija: Petar Vučetić
 
Datum objave: 13.2.2014.
 
Galerija slika:
 
Ključne riječi: umjetnost, poduzetnistvo, dizajn, Hrvatski-kvalifikacijski-okvir, primijenjena-umjetnost, Poduzetništvo-u-primijenjenoj-umjetnosti-i-dizajnu, Vaasa-University-of-Applied-Sciences, VERN-IPA, EU-projekt, Aalto-University, Udruga-bivših-učenika-Škole-primijenjene-umjetnosti-i-dizajna-Zagreb, IPA-projekt
 
Pošalji na: Pošalji na facebook Pošalji na twitter
 
Vezane novosti
 

na vrh