University of Applied Sciences
Kontakt   HR | EN
Agencija za znanost i visoko obrazovanje Certifikat za uspješno upravljanje kvalitetom ISO 9001:2008 Erasmus sveučilišna povelja Superbrands EFMD QUDAL
 
Vijesti
Novi diplomski studij

Stručnjacima iz HR-a predstavljen novi diplomski studij „Upravljanje ljudskim potencijalima“

Na VERN'u je pred stručnjacima za ljudske potencijale (Human Resources – HR) iz uspješnih domaćih i međunarodnih kompanija, održana prezentacija novog VERN'ovog specijalističkog diplomskog stručnog studija „Upravljanje ljudskim potencijalima“.

Dekan VERN'a prof. dr. sc. Vlatko Cvrtila sudionike je upoznao s procesom razvoja studijskog programa te je naglasio kako je razvoj inovativnih, znanstveno i stručno orijentiranih te prema tržišnim potrebama kreiranih studijskih programa, strateška odrednica VERN'a. 

„Veleučilište VERN' od samog početka surađuje s poslovnom zajednicom, što omogućuje jako dobar transfer realnog poslovnog iskustva, koje ne možete pronaći u udžbenicima. U razradi svakog studijskog programa praksa nam je  konzultirati se s poslovnom zajednicom, pa smo vas tako i u izradi ovoga studijskog programa odmah na početku konzultirali, kako bi prepoznali ključne elemente onoga što bi trebao sadržavati ovakav studijski program“, istaknuo je dekan Cvrtila.

Detaljnije informacije o studijskom programu, obveznim i izbornim kolegijima, kompetencijama koje studenti stječu te povezanosti ovog specijalističkog diplomskog studija s temeljnim i modernim vještinama i strukom ljudskih potencijala, sudionicima je predstavila Kristina Priseker, savjetnica za programsko vođenje studija „Upravljanje ljudskim potencijalima“ i stručnjakinja s dugogodišnjim iskustvom u upravljanju ljudskim potencijalima.

Završni dio prezentacije održao je Ozren Jureković, glavni direktor VERN'a, koji je predstavnike uspješnih kompanija upoznao s mogućim modelima suradnje poslovnog sektora na novom diplomskom studiju i načinima njihova uključivanja u izvođenje studijskog programa.

Stručnjaci za ljudske potencijale su istaknuli potrebu za ovakvim obrazovnim programom na diplomskoj razini te su pozdravili pokretanje ovakvog  studija, a svojim su komentarima i zaključcima dali dragocjen doprinos za njegov daljnji razvoj. 

Prijave za studij su aktivne, a detaljnije informacije o studiju i prijavama dostupne su OVDJE.

 
Odjel za komunikacije
Autor fotografija: Petar Vučetić
 
Datum objave: 18.1.2017.
 
Galerija slika:
 
Ključne riječi: ljudski-potencijali, Vlatko-Cvrtila, dekan-Vlatko-Cvrtila, upravljanje-ljudskim-potencijalima, Kristina-Priseker
 
Pošalji na: Pošalji na facebook Pošalji na twitter
 
Vezane novosti
 

na vrh