University of Applied Sciences
Kontakt   HR | EN
Agencija za znanost i visoko obrazovanje Certifikat za uspješno upravljanje kvalitetom ISO 9001:2008 Erasmus sveučilišna povelja Superbrands EFMD QUDAL
 
Vijesti
Terenska nastava

Studenti Ekonomije poduzetništva na terenskoj nastavi u Daruvaru

Studenti 3. godine prijediplomskog studija Ekonomije poduzetništva su u sklopu terenske nastave na kolegiju Marketing u poduzetništvu, posjetili grad Daruvar.

Budući da je Daruvar kao destinacija, tema poslovnog slučaja, studenti su uz pratnju profesora Borisa Jurića, nastojali saznati što više informacija o turističkom potencijalu Daruvara.

U daruvarskoj Gradskoj vijećnici srdačno ih je dočekao gradonačelnik Dalibor Rohlika, koji je istaknuo da im je uvijek drago kad toliki broj mladih posjeti grad, te se nada kako će Daruvar u budućnosti postati još atraktivniji grad za mlade obitelji. Gradonačelnik Rohlika je istaknuo da su Daruvarci svjesni turističkog  potencijala svog grada, zbog čega su i krenuli u izradu turističkog ″master plana″.

Tijekom turističkog razgledavanja studenti su obišli park prirode Papuk, gdje su prošli sve najvažnije turističke točke, od dvorca obitelji Janković, drugog najvišeg ginko drveta u Europi (iza londonskog), pa do Daruvarskih toplica i vinskih cesta.

 
Odjel za komunikacije
 
Datum objave: 30.3.2011.
 
Galerija slika:
 
Ključne riječi: VERN, terenska-nastava, ekonomija-poduzetništva, daruvar
 
Pošalji na: Pošalji na facebook Pošalji na twitter
 
Vezane novosti
 

na vrh