University of Applied Sciences
Kontakt   HR | EN
Agencija za znanost i visoko obrazovanje Certifikat za uspješno upravljanje kvalitetom ISO 9001:2008 Erasmus sveučilišna povelja Superbrands EFMD QUDAL
 
Vijesti
Weekend Media Festival 2013.

Studenti i profesori VERN'a sudjelovali na 6. Weekend Media Festivalu u Rovinju

VERN'ovi studenti i profesori i ove su godine tradicionalno boravili na Weekend Media Festivalu, gdje su se od 19. do 22. rujna upoznavali s novim medijskim i komunikacijskim trendovima. Osim stjecanja novih znanja, za studente prvih godina prijediplomskog studija Novinarstva i Ekonomije poduzetništva, boravak na WMF-u bio je odlična prilika za stjecanje novih poznanstava.

I ovoga je puta naša Iva Biondić, voditeljica studija Novinarstva bila moderatorica BalCannes–a, "Godišnjeg pregleda najbolje marketinške produkcije u regiji", na kojem su svoje radove izložile vodeće reklamne agencije iz Hrvatske, Srbije, Slovenije, Bosne i Hercegovine te Makedonije i Crne Gore. Podršku su joj iz publike pružili i VERN'ovi profesori te Nataša Jeličić, zamjenica voditeljice studija Novinarstva i Branko Štefanović, predsjednik Upravnog vijeća VERN'a.

Na brojnim predavanjima i panelima naši su se studenti upoznali s planovima za budućnost HRT-a, strategijom razvoja turizma u Hrvatskoj, saznali više informacija o regionalnoj medijskoj sceni, financijskim trendovima i njihovom utjecaju na poslovanje mnogih industrija, a prisustvovali su i diskusiji vrhunskih novinara o ulasku Hrvatske u EU te panelu o komunikacijskim trendovima u virtualnom svijetu.

(Ivana Sirovina)

 
Odjel za komunikacije
 
Datum objave: 24.9.2013.
 
Galerija slika:
 
Ključne riječi: VERN, Rovinj, weekend-media-festival, ekonomija-poduzetništva, marketing, Novinarstvo, oglašavanje, studenti-na-weekend-media-festivalu, vernovci-na-Weekend-Media-Festivalu, komuniciranje
 
Pošalji na: Pošalji na facebook Pošalji na twitter
 
Vezane novosti
 

na vrh