University of Applied Sciences
Kontakt   HR | EN
Agencija za znanost i visoko obrazovanje Certifikat za uspješno upravljanje kvalitetom ISO 9001:2008 Erasmus sveučilišna povelja Superbrands EFMD QUDAL
 
Vijesti
Terenska nastava

Studenti VERN'a i kolege s Erasmus razmjene na terenskoj nastavi u dvorcu Lužnica

VERN'ovi studenti III. godine preddiplomskog studija Turizma i strani Erasmus studenti koji studiraju razmjenski semestar na VERN'u su krajem svibnja u okviru terenske nastave na predmetima „Menadžment manifestacija“ i „Marketing manifestacija“ posjetili dvorac Lužnica kraj Zaprešića.

Dvorac je samo dio Duhovno obrazovnog centra “Marijin dvor” koji drže časne sestre Milosrdnice, a s kojima je u okviru ovoga studija razvijena uspješna suradnja. Naše studente, profesoricu Romanu Lekić i asistenticu Lidiju Fištrek ugostila je sestra Berislava, ravnateljica cijelog centra, koja je inače završila i VERN'ove programe cjeloživotnog obrazovanja za turističkog vodiča i voditelja poslovnice.

Studenti su ovim posjetom shvatili na koji način funkcionira cijeli centar, u okviru kojega uspješno posluju: turistička agencija specijalizirana za posebne oblike turizma kao što su kulturni i vjerski turizam, hotel s 50 jednokrevetnih soba, hostel, suvenirnica, pekara i mala kongresna dvorana.

Sestre su studentima također objasnile na koji način održavaju suradnju s lokalnom zajednicom, kako kreiraju zanimljive programe,  kako koriste obnovljive izvore energije, izrađuju personalizirane svijeće i rade vlastite suvenire.

 
Odjel za komunikacije
 
Datum objave: 17.6.2015.
 
Galerija slika:
 
Ključne riječi: terenska-nastava, turizam, turistički-i-hotelski-menadžment, Romana-Lekić, dvorac-Lužnica, Erasmus-studenti, Lidija-Fištrek, Marijin-dvor, studenti-turizma
 
Pošalji na: Pošalji na facebook Pošalji na twitter
 
Vezane novosti
 

na vrh