University of Applied Sciences
Kontakt   HR | EN
Agencija za znanost i visoko obrazovanje Certifikat za uspješno upravljanje kvalitetom ISO 9001:2008 Erasmus sveučilišna povelja Superbrands EFMD QUDAL
 
Vijesti
Suradnja s tvrtkama

Studenti VERN'ovih diplomskih studija nagrađeni priznanjima tvrtki za svoja projektna rješenja

VERN'ovi studenti Laura Rakuljić, Daniel Cvetković, Stefanija Jovičević, Dolores Grbin i Valentina Pankasz nagrađeni su priznanjima realnog poslovnog sektora za svoja projektna rješenja, koja su izradili u okviru redovne nastave na diplomskim studijima Poduzetničkog menadžmenta, Upravljanja poslovnim komunikacijama i Menadžmenta održivog razvoja turizma.

U okviru studijskih predmeta Upravljanje marketingom, Integrirana marketinška komunikacija te Integrirana marketinška komunikacija u turizmu, kod profesorice dr. sc. Diane Plantić Tadićstudenti ovih specijalističkih diplomskih studija su tijekom ljetnog semestra rješavali projektne zadatke iz realnih marketinških okruženja (situacija), a ti su im zadaci bili ocjenjivani kao sastavnica zaključne ocjene.

Istovremeno, svojim su se projektnim rješenjima natjecali i za nagradu svakog poslovnog slučaja (case studyja), a nakon održanih prezentacija pobjednici po projektima bili su:

  • Laura Rakuljić i Daniel Cvetković, za projekt turističke agencije Almissa Larus,
  • Stefanija Jovičević i Dolores Grbin, za projekt kozmetičke kuće Biomedis te
  • Valentina Pankasz, za projekt hotela Westin.

Rad na stvarnim poslovnim slučajevima u suradnji s tvrtkama, sastavni je dio nastave na VERN'ovim studijskim programima te koristan alat, kojim studenti na stvarni poslovnim primjerima testiraju svoja teorijska znanja i razvijaju suradnju s tvrtkama. 

Čestitamo nagrađenim studentima!

 
Odjel za komunikacije
 
Datum objave: 27.10.2017.
 
Ključne riječi: Upravljanje-poslovnim-komunikacijama, poduzetnički-menadžment, case-study, poslovni-slučajevi, Menadžment-održivog-razvoja-turizma, tvrtke-partneri, projektni-zadatak
 
Pošalji na: Pošalji na facebook Pošalji na twitter
 
Vezane novosti
 

na vrh