University of Applied Sciences
Kontakt   HR | EN
Agencija za znanost i visoko obrazovanje Certifikat za uspješno upravljanje kvalitetom ISO 9001:2008 Erasmus sveučilišna povelja Superbrands EFMD QUDAL
 
Vijesti
Sezonsko zapošljavanje

Studenti ZSM-a i VERN'a organizirali Sajam sezonskih poslova

Udruga studenata ZSM-VERN' organizirala je ″Cro Summer Job″ – sajam sezonskih poslova, koji se na Zagrebačkom velesajmu održava u sklopu međunarodnog sajma turizma CroTOUR 2011.

Cilj ove hvalevrijedne inicijative naših studenata je omogućiti mladima izravan susret s poslodavcima, koji tijekom ljeta traže sezonske radnike. Posjetitelji su tako na jednom mjestu mogli razgovarati s poslodavcima, raspitati se za uvjete zaposlenja ili se prijaviti za otvorena sezonska radna mjesta. U sklopu sajma poslova održane su i edukativne prezentacije naših profesora, brojnih organizacija i tvrtki izlagača.

Značajan broj posjetitelja, a posebice mladih i studenata koji su pristigli iz cijele Hrvatske, najbolje svjedoči o velikom interesu za ovaj događaj. Vrijednost ove inicijative prepoznali su i predsjednik Republike Hrvatske Ivo Josipović, Hrvatski zavod za zapošljavanje, Hrvatska obrtnička komora i mnoge druge institucije koje su dale svoju podršku održavanju sajma poslova. 

Sajam sezonskih poslova trajat će do 26. ožujka, do kada traje i sajam turizma CroTOUR 2011. U sklopu sajma turizma održane su brojne prezentacije na temu samozapošljavanja u turizmu, a među predavačima su nastupili i predstojnica katedre za turizam na Zagrebačkoj školi za menadžment – VERN', Romana Franjić, te zamjenik predstojnice, Željko Trezner. Profesor Trezner održao je predavanje na temu ″Destinacijski marketing, DMC agencije″, a profesorica Franjić na temu ″Kako postati animator i event manager″.

 
Odjel za komunikacije
Autor fotografija: Vanja Koljan
 
Datum objave: 26.3.2011.
 
Galerija slika:
 
Ključne riječi: VERN, ZSM, Romana-Franjić, Željko-Trezner, Cro-Summer-Job, CroTOUR-2011, udruga-studenata-ZSM-VERN, Sajam-poslova, sezonski-poslovi, turistički-sajam, Sajam-turizma
 
Pošalji na: Pošalji na facebook Pošalji na twitter
 
Vezane novosti
 

na vrh