University of Applied Sciences
Kontakt   HR | EN
Agencija za znanost i visoko obrazovanje Certifikat za uspješno upravljanje kvalitetom ISO 9001:2008 Erasmus sveučilišna povelja Superbrands EFMD QUDAL
 
Vijesti
Festival vode

Subvencionirane studentske kotizacije za Međunarodni festival vode u Rovinju

U rovinjskom dizajn-hotelu Lone će se od 17. do 19. svibnja održati međunarodni festival vode pod nazivom "HA_DVA_O". Festival će okupiti najistaknutije regionalne proizvođače vode i napitaka na bazi vode, predstavnike najvećih globalnih kompanija za proizvodnju vode, turističke djelatnike, investitore i vodeće stručnjake za vodno bogatstvo.

Glavna zvijezda festivala bit će dr. Michael Mascha, vodeći svjetski sommellier za vodu i autor knjige "Fine Waters – A Connoisseur's Gide to the World's Most Distinctive Bottled Waters" koju je londonski dnevnih Times nazvao "Biblijom vode".

U suradnji s organizatorom, za studente VERN'a su osigurane subvencionirane kotizacije po cijeni od 100,00 kn + PDV (smještaj nije uključen u cijenu). Svi zainteresirani studenti mogu se za kotizacije prijaviti na email adresu: Hajdi_Cenan@eph.hr, uz napomenu da su studenti VERN'a.

Glavne teme festivala su: proizvodi na bazi vode, investicije i konsolidacija tržišta, izazovi ulaska u EU, upravljanje međunarodnim portfeljima, inovacijama i brandiranjem, nove korisničke navike i razvoj tržišta napitaka na bazi vode, te turistički potencijali vodnog bogatstva.

Više informacija o festivalu, govornicima i programu pročitajte OVDJE.

 
Odjel za komunikacije
 
Datum objave: 9.5.2012.
 
Ključne riječi: VERN, turizam, Festival-vode, voda, izvori-vode, proizvodi-na-bazi-vode, kotizacije-za-studente
 
Pošalji na: Pošalji na facebook Pošalji na twitter
 
Vezane novosti
 

na vrh