University of Applied Sciences
Kontakt   HR | EN
Agencija za znanost i visoko obrazovanje Certifikat za uspješno upravljanje kvalitetom ISO 9001:2008 Erasmus sveučilišna povelja Superbrands EFMD QUDAL
 
Vijesti
Zahvala

Sveučilište VERN'

Zahvaljujemo svim studentima, alumnijima, profesorima, zaposlenicima te poslovnim i akademskim partnerima na višegodišnjoj suradnji i doprinosu razvoju i uspjesima Veleučilišta VERN'. Veselimo se nastavku suradnje na novoosnovanom inovativnom i poduzetničkom Sveučilištu VERN'.

Na novoosnovanom Sveučilištu VERN' već od ove jeseni započinje izvođenje sveučilišnoga preddiplomskog studija Poslovne ekonomije, u suradnji i pod mentorstvom Ekonomskog fakulteta Sveučilišta u Rijeci.

U narednom razdoblju, Sveučilište VERN' planira započeti s izvođenjem tri nova sveučilišna preddiplomska studija: Cyber komunikacije i znanost o mreži, Internet stvari i Transmedijska dramaturgija. 

Sva tri programa već su dobila pozitivnu akreditacijsku preporuku Agencije za znanost i visoko obrazovanje, a osnivanje Sveučilišta VERN' odobrilo je i Ministarstvo znanosti i obrazovanja Republike Hrvatske, koje je u srpnju izdalo suglasnost za osnivanje nove institucije.

Inovativnost i primjenjivost ovih novih studijskih programa prepoznala je i poslovna zajednica, koja je kroz sudjelovanje u akreditacijskom postupku snažno podržala njihovo uvođenje, izrazivši potrebu za tako obrazovanim poslovnim profilima.

Osnivanje Sveučilišta u sklopu VERN'ove obrazovne grupacije otvara nove mogućnosti za sve naše studente i profesore – od novih obrazovnih perspektiva i stjecanja najviših akademskih stupnjeva, pa do intenziviranja istraživačkog rada i punog ostvarenja znanstveno-istraživačkih potencijala.

Obrazovna grupacija VERN' će djelovati kroz dvije ustanove, Veleučilište i Sveučilište, a obje će biti dio integriranog sustava VERN'a.

 
Odjel za komunikacije
Autor fotografija: Petar Vučetić
 
Datum objave:
 
Ključne riječi: Sveučilište-VERN, zahvala
 
Pošalji na: Pošalji na facebook Pošalji na twitter
 
Vezane novosti
 

na vrh