University of Applied Sciences
Kontakt   HR | EN
Agencija za znanost i visoko obrazovanje Certifikat za uspješno upravljanje kvalitetom ISO 9001:2008 Erasmus sveučilišna povelja Superbrands EFMD QUDAL
 
Vijesti
U posjetu HOK-u

Terenska nastava u Hrvatskoj obrtničkoj komori

Studenti prve godine prijediplomskog studija Ekonomije poduzetništva su u sklopu predmeta Poduzetništvo 1, pod vodstvom profesora Vladimira Žanića, posjetili Hrvatsku obrtničku komoru.

Cilj ovog posjeta bio je upoznati studente s radom i ustrojem HOK-a, glavnim problemima hrvatskog obrtništva, te naporima koji se ulažu u njihovo rješavanje. Studenti su obišli zgradu Komore, upoznali se s poviješću i ulogom HOK-a, temeljnim zadaćama i organizacijom obrtničkog komorskog sustava, te pogodnostima koje imaju članovi HOK-a (stručna pomoć, sufinanciranje nastupa na sajmovima, zaštita, informiranje, itd.).

Studenti su se neformalno susreli i s predsjednikom HOK-a Dragutinom Ranogajcem, a detaljnije informacije o radu stručnih službi dobili su od predstavnika Odjela za gospodarstvo i međunarodnu suradnju, Odjela za organizaciju rada cehova, Suda Časti i Centra za mirenje, Savjetodavne službe te Službe za odnose s javnošću.

 
Odjel za komunikacije
Autor fotografija: HOK
 
Datum objave: 7.6.2011.
 
Galerija slika:
 
Ključne riječi: VERN, terenska-nastava, hrvatska-obrtnička-komora, HOK, studenti-posjetili-HOK, upoznavanje-s-poduzetništvom
 
Pošalji na: Pošalji na facebook Pošalji na twitter
 
Vezane novosti
 

na vrh